Messi, pe viaţă la Barcelona? “Unde aş fi mai bun decât aici”

Razvan Nicolae   
in Primera Division
16/05/2018, 15:17
Messi, pe viaţă la Barcelona? “Unde aş fi mai bun decât aici”
Lionel Messi, pe viaţă la Barcelona

Lionel Messi nu se gândeşte să plece de la Barcelona, echipă la care evoluează încă de când era junior. Starul argentinian a oferit recent un interviu în care a vorbit, printre altele, şi despre planurile de viitor, acesta anunţând că nu are de gând să părăsească formaţia de pe “Camp Nou”.

“Barcelona şi Argentina sunt marile mele iubiri. Unde aş putea fi mai bun decât aici? Sunt la cea mai bună echipă din lume, în cel mai frunos oraş, iar copiii mei se simt minunat şi şi-au făcut deja prieteni aici”, a declarat Lionel Messi pentru TyC Sports.

Lionel Messi, contract până în 2021 cu Barcelona

Lionel Messi a reuşit un nou sezon foarte bun la Barcelona şi atacantul de 30 de ani este aproape să câştige a cincea Gheată de Aur. Starul argentinian mai are contract până în vara anului 2021 cu formaţia de pe “Camp Nou”, după ce a semnat în toamna trecută prelungirea acordului.

Ştirea MOMENTULUI

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×