Real Madrid, ofertă nebună pentru Messi! Ce salariu fabulos i s-a promis

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/01/2018, 20:52
Real Madrid, ofertă nebună pentru Messi! Ce salariu fabulos i s-a promis

Lionel Messi este vedeta incontestabilă a celor de la FC Barcelona. În urmă cu aproape cinci ani, în 2013, Real Madrid a încercat să dea o lovitură marii rivale şi să-l transfere pe internaţionalul argentinian.

Atunci, vedeta catalanilor avea o clauză de reziliere de 250 de milioane de euro, iar Real Madrid era dispusă să plătească suma. Conform jurnaliştilor de la Der Spiegel, negocierile s-au purtat într-un avion privat, iar Lionel Messi era destul de interesat de oferta madrilenilor.

Madrilenii, salariu uriaş pentru Messi

Madrilenii erau dispuşi să-i ofere un salariu de 23 de milioane de euro pe an, iar contractul ar fi urmat să se întindă până în 2021. Oficialii celor de la Real Madrid au negat informaţia, aceştia susţinând că nu a existat negocieri pentru transferul lui Lionel Messi. 

În vara anului 2000, Real Madrid îi dădea o lovitură dură rivalilor. Madrilenii i-au plătit clauza de reziliere a lui Luis Figo, iar portughezul s-a transferat la formaţia din capitala Spaniei. La primul El Claico, fotbalistul a avut parte de o primire ostilă din partea fanilor catalani.

Ştirea MOMENTULUI

Recordurile negative înregistrate de Argentina în meciul cu Croaţia! Cel mai slab Mondial!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.