Messi recunoaşte superioritatea lui Real: “Au cei mai buni jucători din lume”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
16/05/2018, 19:04
Messi recunoaşte superioritatea lui Real: “Au cei mai buni jucători din lume”
Leo Messi, într-o partidă cu Real Madrid

Leo Messi recunoaşte superioritatea celor de la Real Madrid în ultimele sezoane şi a identificat capitolul la care domină echipa antrenată de Zinedine Zidane. Starul argentinian ştie şi motivul pentru care trupa de pe Santiago Bernabeu reuşeşte să treacă cu uşurinţă de fazele eliminatorii din Champions League.

“Post pe post, Real Madrid are cei mai buni jucători din lume. Şi Barca are, dar Madrid are ceva unic. Ei câştigă şi atunci când joacă prost. Noi trebuie să fim mult mai buni în fiecare meci ca să câştigăm.”, a declarat Messi într-un interviu pentru TyC Sports.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Messi a confirmat rămânerea la Barcelona şi exclude o eventuală plecare la Manchester City

Fanii Barcelonei pot sta liniştiţi după ultimele declaraţii făcute de Leo Messi. Liderul echipei de pe Camp Nou nu este tentat de o plecare la Manchester City, echipa antrenată de Pep Guardiola, în ciuda unor zvonuri apărute în trecut.

“Eu la City? Nu.. Dacă revine el aici o să mai lucrăm împreună. Mă simt minunat la Barcelona. Am o mulţime de prieteni, familia mea este fericită şi ne luptăm în fiecare an pentru cele mai importante trofee. Barcelona şi Argentina sunt cele două iubiri ale mele“, a continuat Messi. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×