Foto. Messi, ridicat la rangul de “sfânt” în Barcelona! Cum a fost pictat

Mirela Apostol   
in Galerie foto
20/03/2018, 13:57
Foto. Messi, ridicat la rangul de “sfânt” în Barcelona! Cum a fost pictat GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Lionel Messi este adorat de fani din întreaga lume, dar asta dpeăşete orice imaginaţie. Un artist din Barcelon l-a pictat înfăţişat într-un sfânt pe o clădire.

Nu este prima lucrare a acestuia, după cea în care argentinianul a fost pictat pe un perete din Barcelona sărutându-l pe marele rival de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. (VEZI TOATE IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO). Tvboy este cel care l-a “sanctificat” pe starul argentinian.

A primit ghete pictate

O artistă din Paraguay, Lili Cantero, i-a trimis starului Barcelonei o pereche de ghete Adidas, special făcute pentru el. Ghetele sunt pictate manual cu numele fiilor şi al soţiei lui Messi, dar şi cu momente din viaţa atacantului.  O gheată este pictată în culorile Barcelonei, iar cealaltă are culorile Argentinei.

“Aceste ghete au fost trimsie din atelierul meu până în Barcelona ca un cadou pentru jucător. Sunt pictate în totalitate de mână. Ghetele sunt inspirate din viaţa lui Messi, povestind cu imagini istoria lui şi cum a muncit dur ca să ajungă în vârf”, a declarat Lili Cantero.

Închide ×