Fotbal international

Messi s-a apucat de un alt sport în vacanţa de Crăciun. Vezi ce a jucat starul Barcelonei cu fiul său

27.12.2018 | 15:32
Messi sa apucat de un alt sport in vacanta de Craciun Vezi ce a jucat starul Barcelonei cu fiul sau

Lionel Messi este un familist convins şi a petrecut vacanţa de Crăciun împreună cu familia, dar a avut timp să lase fotbalul şi să se apuce de un alt sport. Starul Barcelonei a terminat doar pe locul 5 în ierarhia Balonului de Aur, cea mai proastă clasare după un deceniu în care a fost ba primul, ba al doilea. Însă a câştigat pentru a cincea oară Gheata de Aur, trofeul pentru cel mai bun marcator din Europa.

Cum Barcelona a intrat în vacanţă, ca toate echipele din fotbalul spaniol şi va avea primul meci în 2019 pe data de 6 ianuarie, la Madrid, cu Getafe, o echipă cu evoluţii foarte bune în acest sezon, Messi şi familia sa au profitat din plin pentru a se trage de ochii lumii în locuri bogate în soare şi linişte. Leo a declarat întotdeauna că modul cel mai benefic şi mai plăcut pentru el de a se relaxa şi a-şi încărca bateriile este să petreacă timpul liber cu familia, adică alături de soţia sa Antonella şi cei trei băieţi, Thiagom, Mateo şi Ciro.

Messi nu a mai fost starul de pe Nou Camp la noul sport de care s-a apucat

Leo a lăsat fotbalul în această minivacanţă şi s-a apucat de un alt sport, mai puţin cunoscut, dar care a început să fie privit cu ceva mai mult interes. Este vorba de teqball, care este o combinaţie intre fotbal şi tenis de masă. Se joacă pe o masă cu dimesiunile celei pentru tenis, dar care are capetele curbate. Mingea trebuie lovită numai cu capul şi maxim trei lovituri de fiecare jucător.

Messi s-a apucat de alt sport. A jucat teqball cu Thiago, fiul său.. Teqball este un sport cu elemente din fotbal şi tenis de masă
Messi s-a apucat de alt sport. A jucat teqball cu Thiago, fiul său.

Messi a avut un adversar neaşteptat de puternic în persoana fiului său Thiago, care pare mult mai familiarizat cu acest sport decât faimosul său tată. Leo s-a relaxat mult şi în piscină, cu gândul că anul care va veni trebuie în primul rând să readucă Barca în rândul echipelor care să se bată pentru câştigarea Champions League, trofeu pe care l-a câştigat ultima dată în 2015, după 1-0 în finală cu Juventus.