Fotbal international

Messi, Salah, Pogba și Sterling se duelează în cea mai nouă reclamă TV. VIDEO

20.02.2020 | 16:29
Messi Salah Pogba si Sterling se dueleaza in cea mai noua reclama TV VIDEO
Messi, Salah, Pogba și Sterling. Sursă foto: campaignlive.com
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, Mohamed Salah, Paul Pogba și Raheem Sterling au fost puși în mai multe ipostaze, în care s-au duelat, pentru filmările unui nou spot publicitar Pepsi.

Duelul dintre Messi, Salah, Pogba și Sterling

Lionel Messi, Mohamed Salah, Paul Pogba și Raheem Sterling au fost aleși de Pepsi pentru a fi imaginea noului spot publicitar. În reclamă, cei patru fotbaliști se duelează și se întrec pentru a pune mâna pe o doză de „Pepsi MAX”.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, doar Lionel Messi și Mohamed Salah au filmat reclama Pepsi, iar cei doi s-au întâlnit și s-au duelat în semifinalele UEFA Champions League, unde Liverpool a reușit să se califice, după ce au câștigat cu 4-0 în fața catalanilor pe „Anfield” (0-3 fiind scorul din tur).

Începând de astăzi și până la finala Champions League de la Istanbul, reclama va fi difuzaă în 65 de țări.

ADVERTISEMENT

Messi și Salah s-au simțit bine la reclama filmată în sezonul trecut

Lionel Messi și Mohamed Salah s-au simțit bine la reclama filmată în sezonul trecut și s-au declarat încântați de experiența pe care au avut-o în platourile de filmare.

„A fost foarte distractiv să filmez reclama din acest an alături de Pepsi – este un concept care se bazează pe divertisment și abilități fotbalistice. Sper ca aceasta să îi încurajeze în continuare pe fanii fotbalului să se bucure de pasiunile lor și de joc”, a spus Leo Messi.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur să fac parte din acest parteneriat global și sunt nerăbdător să văd ce va urma”, a adăugat Mohamed Salah.

An de an, Pepsi face tot posibilul pentru a-i distra pe fanii fotbalului prezentându-le eroii preferați în moduri surprinzătoare și unice.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, ne-am implicat și am valorificat pasiunea fanilor pentru fotbal, a declarat Natalia Filippociants (președintele de marketing, Global Beverages, PepsiCo).

  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT