Fotbal international

NUNTA LUI MESSI! Va avea peste 250 de invitaţi! Shakira şi-a confirmat prezenţa

UPDATE: Shakira şi Gerard Pique au confirmat prezenţa la nunta lui Lionel Messi şi Antonela Roccuzzo. Cântăreaţa din Columbia s-a pregătit cu minuţiozitate pentru evenimentul monden al...
30.06.2017 | 13:30

UPDATE: Shakira şi Gerard Pique au confirmat prezenţa la nunta lui Lionel Messi şi Antonela Roccuzzo. Cântăreaţa din Columbia s-a pregătit cu minuţiozitate pentru evenimentul monden al anului în fotbalul mondial. A angajat-o pe Elvio Casciano, o cunoscută stilistă din Argentina, pentru a arăta impecabil. “Sunt sigură că va fi un succes coafura pe care am ales-o, mai ales că vorbim de un eveniment social”, a declarat argentinianca. La nunta starului argentinian va cânta Rombay, o formaţie pop din Uruguay, şi Dalila, o cântăreaţă de 46 de ani din Rosario.

Nunta lui Messi. Lionel Messi şi iubita sa, Antonella Roccuzzo, au stabilit data şi locul nunţii lor. Evenimentul deja numit de presa argentiniană drept Nunta anului 2017 a fost fixat pentru ziua de 30 iunie.

VEZI IMAGINI ACCESÂND GALERIA FOTO. TOT ACOLO POŢI VEDEA ŞI CUM ARATĂ MENIUL!

Nunta lui Messi. Aşa cum se aştepta toată lumea, ceremonia şi petrecerea se vor desfăşura la Rosario, oraşul de baştină al lui Messi. Slujba va avea loc la Catedrala catolică din localitate, iar petrecerea se va organiza la Arroyo Seco, una dintre cele mai selecte locaţii din Rosario, unde obişnuieşte Messi să meargă de fiecare dată cînd vine acasă.

Sînt aşteptaţi să participe circa 250 de invitaţi, incluzînd jucători cu soţiile sau prietenele, alţi oameni de fotbal, persoane din showbizz, jurnalişti şi, bineîneţeles, prietenii şi prietenele celor doi. Întrebarea care şi-o pune mass-media argentiniană este dacă la nuntă va fi prezent şi marele rival din Primera şi la titlul de cel mai bun jucător al lumii, portughezul Cristiano Ronaldo. Cum relaţiile dintre ei sînt destul de bune în ultima vreme şi Antonella l-a cunoscut pe Ronaldo la festivitatea de la Zurcih există destule premise ca Ronaldo să fie prezent. Cu toate acestea, prezenţa lui Ronaldo în Argentina este imposibilă, întrucât CR7 tocmai a devenit din nou tătic, de gemeni de data aceasta!