Argentinienii vor Cupa Mondială şi pun presiune pe Messi! ”Să joace mai puţin la Barcelona”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
13/02/2018, 18:58
Argentinienii vor Cupa Mondială şi pun presiune pe Messi! ”Să joace mai puţin la Barcelona”

Sud-americanii fac orice pentru a-l avea pe starul Lionel Messi în cea mai bună formă la turneul final din Rusia şi pun presiune pe jucătorul Barcelonei, cerându-i să joace mai puţin pentru formaţia catalană în acest final de sezon.

”Sper ca toţi jucătorii să fie la acelaşi nivel la care sunt în prezent. Sergio Aguerro joacă formidabil acum, iar Leo Messi este mereu la apogeu. Este un lucru vital pentru staful nostru tehnic. Am vorbit cu Messi să aibă grijă de el şi despre posibilitatea de a juca mai puţin pentru Barcelona”, a declarat Claudio Tapia, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal.

Messi a jucat 36 de meciuri pentru Barcelona în acest sezon

”Când vorbim cu Messi, îi spunem să aibă grijă, să joace mai puţin decât o face şi, dacă sunt meciuri care nu necesită prezenţa lui, să încerce să nu joace, pentru a avea grijă de el puţin mai mult, pentru că e un lucru bun”, a spus Tapia, într-un interviu pentru TyC Sports.

În urmă cu o lună, selecţionerul Jorge Sampaoli anunţat că a discutat cu Messi despre starea sa de sănătate: ”Am vorbit cu Leo despre ce mai face şi despre faptul că nu trebuie să mai fie în situaţia de acum patru ani, când a ajuns deja extenuat la Mondialul din Brazilia”.

Lionel Messi, în vârstă de 30 de ani, a jucat 36 de meciuri în acest sezon pentru FC Barcelona, în toate competiţiile.

Închide ×