Fotbal international

Messi şi-a pus băieţii pe Instagram şi a adunat milioane de like-uri

06.09.2018 | 18:06
Messi sia pus baietii pe Instagram si a adunat milioane de likeuri
ADVERTISEMENT

Leo Messi a anunţat că nu va mai participa la acţiunile echipei naţionale a Argentinei, iar în această perioadă se poate relaxa alături de familie şi prieteni, înainte de starul Ligii Campionilor. Starul catalanilor a postat o imagine pe internet alături de cei doi băieţi ai lui, iar fotografia de pe Instagram a strâns milioane de vizualizări.

Noul căpitan al Barcelonei s-a pozat într-un tricou rosu şi bermude profitând de un moment de linişte în care nu a fost asaltat de fanii de pe străzi. Imaginea postată pe Instragram a srâns aproape 4 milioane de like-uri confirmând popularitatea de care dă dovadă jucătorul argentinian.

ADVERTISEMENT

Leo Messi are trei băieţi

Pe lângă Thiago şi Matteo, fotbalistul celor de la Barcelona se bucură şi de naşterea lui Ciro, ultimul venit pe lume în familie. Antonella a născut ultima dată la începutul lui 2018, iar Leo Messi a fost învoit de către oficialii echipei pentru acest moment special.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi) pe


Presa din Argentina a anunţat în ultimele zile că Leo Messi nu s-a retras din echipa naţioanală, aşa cum se aştepta toată lumea după eşecul de la Campionatul Mondial 2018, dar a luat o mică pauză pentru a avea mai mult timp liber în această perioadă în care echipele naţionale se reunesc pentru viitoarele preliminarii sau partide amicale.

ADVERTISEMENT

Deseori comparat cu legendarul Diego Armando Maradona, Leo Messi a rămas dator țării sale natale, nereușind să câștige cu Argentina decât un titlu mondial la Under-20 (2005) și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008). El mai are în palamres patru finale pierdute cu reprezentativa de seniori: la Campionatul Mondial din 2014 și la Copa America din 2007, 2015 și 2016. Starul Barcelonei a reuşit în schimb performanţe incredibile pentru Barcelona şi a stabilit o serie de recorduri care vor fi aproape imposibil de egalat de către cineva. El a devenit cel mai bun marcator din istorie în Primera Division şi în El Clasico, este omul cu cele mai multe titluri în tricoul catalanilor, dar şi fotbalistul care a înscris de cele mai multe ori din lovituri libere, precum şi golgheterul all-time al clubului în Liga Campionilor, întrecere în care recordul de goluri îi aparţine lui Cristiano Ronaldo, marele lui rival.

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo se știu din copilărie, însă au început o relație abia în 2008 și s-au afișat în public pentru prima dată după un an de zile. Cei doi și-au oficializat relația în vara anului trecut, nunta având loc la Rosario, orașul natal al ambilor. La eveniment, printre invitaţi s-au numărat toţi colegii de la Barcelona, plus câţiva de la naţionala Argentinei.

ADVERTISEMENT

Messi și soția sa au împreună trei băieți. Cel mai mare, Thiago s-a născut în 2012, apoi a urmat Mateo în 2015, iar în acest an Antonella Roccuzzo l-a adus pe lume pe Ciro. Înainte de nașterea lui Ciro, Messi și-a caracterizat ceilalți doi băieți: ”Thiago iubeşte maşinile, motocicletele şi fotbalul. Joacă puţin, dar oboseşte. Mateo este un personaj, un teribilist. Sunt foarte diferiţi. Thiago este mai calm, Mateo este opusul, este un şmecher. Este minunat să-i vezi atât de diferiţi”.