Foto. Messi a ieşit camuflat la plimbare! Nici tu nu l-ai fi recunoscut pe stradă

Tibi Demeter   
in Galerie foto
20/03/2018, 21:36
Foto. Messi a ieşit camuflat la plimbare! Nici tu nu l-ai fi recunoscut pe stradă GALERIE FOTO

Starul Barcelonei şi soţia lui s-au bucurat la începutul lunii de venirea pe lume a lui Ciro Messi, al treilea băiat al familie. Messi a absentat atunci la partida cu Malaga, câştigată de Barcelona cu 2-0, pentru a fi alături de soţia lui în momentul venirii pe lume al lui Ciro. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Bine ai venit Ciro! Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, totul s-a desfăşurat perfect. El şi mama sa sunt foarte bine. Suntem super fericiţi”, a scris Lionel Messi pe contul său Instagram la momentul respectiv. În ciuda faptului că a născut în urmă cu aproximativ 10 zile, Antonella nu şi-a schimbat prea mult aspectul fizic.

Messi şi Antonella, poveste impresionantă

Starul Barcelonei şi soţia lui sunt împreună din 2006, însă au ales să se căsătorească religios doar în 2017, la Rosario, oraşul unde s-au născut în urmă cu 30 de ani. Messi şi Antonella au împreună trei copiii: Thiago (2012), Mateo (2015) şi Ciro (2018)

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×