Fotbal international

Messi şi Mourinho, bogaţii acestui sezon. Ronaldo, detronat

23.04.2018 | 13:40
Leo Messi este acum nababul din lumea fotbalului. L-a detronat pe Cristiano Ronaldo

Leo Messi şi Jose Mourinho sunt cei mai bogaţi în acest sezon fotbalistic, la nivel de jucători şi respectiv antrenori. Publicaţia France Football a făcut acest top, care îi are în frunte, la cele două categorii, pe starul Barcelonei şi respectiv pe antrenorul lui Manchester United. VEZI GALERIE FOTO

Leo Messi a adunat în sezonul 2017-2018, din salarii brute, prime şi alte drepturi de publicitate, suma de 126 de milioane euro, fiind urmat de duşmanul său tradiţional, portughezul Cristiano Ronaldo, cu numai 94. La capitolul antrenori Jose Mourinho a adunat 26 milioane euro, pe locul secund fiind selecţionerul Chinei, Marcello Lippi, cu 23.

Messi şi Mourinho au crescut mult faţă de sezonul anterior

Messi îşi detronează astfel rivalul, care sezonul anterior, cu 87,5 milioane terminase în faţa argentianului, 76,5. Şansele ca Ronaldo să mai poată concura  cu Messi sunt destul de mici, pentru că salariul lui Leo la Barca a fost urcat la mai bine de 40 de milioane euro pe sezon.

Evident, în urma celor doi nu putea fi altcineva decât brazilianul Neymar, cu doar 81,5 milioane. Pe locurile 4 şi 5 se află Gareth Bale, 44 milioane şi Gerard Pique, 29 milioane. La antrenori, după Mourinho şi Lippi urmează Diego Simeone, cu 22 milioane, Zinedine Zidane 21 şi Pep Guardiola, 20.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri