Fotbal international

VIDEO / Bayern, 3 GAFE URIAŞE! Suarez şi Neymar, MAGICI la Paris!

FINAL DE MECIURI! Barcelona cîştigă cu 3-1 pe terenul lui PSG şi în mare proporţie are asigurată calificarea în semifinale. La Porto, gazdele produc surpriza şi cîştigă cu 3-1 pe teren...
15.04.2015 | 23:08
VIDEO  Bayern 3 GAFE URIASE Suarez si Neymar MAGICI la Paris
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECIURI! Barcelona cîştigă cu 3-1 pe terenul lui PSG şi în mare proporţie are asigurată calificarea în semifinale. La Porto, gazdele produc surpriza şi cîştigă cu 3-1 pe teren propriu cu Bayern. Va fi un retur de foc la Munchen. 

Min. 81: GOOOOOL PSG! Mathieu marchează în proprie poartă, însă catalanii au un avantaj liniştitor, 3-1

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 78: GOOOOOOL Barcelona! Suarez înscrie din nou cu un şut în vincul şi catalanii rezolvă calificarea încă dun meciul tur 

Loading the player…

Min. 66: GOOOOOOL Barcelona! Suarez marchează după o superbă acţiune personală şi catalanii se gîndesc deja la semifinale

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 64: GOOOOOOOOL Porto! Jackson marchează pentru lusitani şi Pep Guardiola are probleme mari 

Loading the player…

Min. 53: Probleme mari pentru Iniesta. Catalanul s-a accidentat şi este schimbat cu Xavi. 

START ÎN REPRIZA SECUNDĂ 

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Porto conduce cu 2-1 după 45 de minute după un start de vis. Quaresma a marcat o dublă, însă golul lui Thiago păstrează suspansul pentru partea a doua. La Paris, Barcelona conduce cu 1-0, Neymar a marcat pentru catalani. 

Min. 28: GOOOOOOL Bayern! Thiago reduce din handicap şi Porto – Bayern e 2-1 în acest moment

Loading the player…

Min. 18: GOOOOOOOL Barcelona! Neymar deschide scorul după o greşeală a apărării pariziene

Loading the player…

Min. 13: BARĂ MESSI! Argentinianul iese pentru prima dată la iveală în această seară. Starul şutează din 16 metri, însă mingea loveşte bara

ADVERTISEMENT

Min. 9: GOOOOOOOL Porto! Quaresma face dubla după o greşeală înfiorătoare a lui Dante din postură de ultim apărător

Loading the player…

Min. 3: GOOOOOOL Porto! Quaresma deschide scorul în minutul 3 pentru portughezi

Loading the player…

Început de meci NEBUN la Porto! Jackso îi fură mingea unui fundaş şi e faultat de Neuer în careu în minutul 2

ADVERTISEMENT

START DE MECIURI 

UPDATE 21:45 / Atmosferă extraordinară pe ambele stadioane. Toată acţiunea din sferturile de finală poate fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO. 

UPDATE 20:55 / Echipele de start în PSG – Barcelona:

psg

 

bar

 

Echipe de start în Porto – Bayern

porto

 

*********************************

UPDATE 20:34 / Dacă va înscrie în această seară, Leo Messi va ajunge la 400 de goluri marcate la Barcelona. Messi a doborît deja o mulţime de recorduri, fiind cel mai bun marcator din istoria catalanilor.

De partea cealaltă, cel mai mare pericol al PSG-ului este Edison Cavani. Atacantul uruguayan a înscris 6 goluri în competiţie pînă acum. 

messi

**********************

UPDATE 19:02 / Bayern are mulţi jucători indisponibili înainte de duelul cu FC Porto din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pep Guardiola nu se va putea baza pe: Benatia, Alaba, Javi Martinez, Schweinsteiger şi Arjen Robben, toţi accidentaţi.

Din fericire, Pep Guardiola îl va avea la dispoziţie pe Frank Ribery, care revine după o accidentare. Rămîne de văzut dacă îl va forţa pe francez încă din primul minut.

************************

UPDATE 17:18 / Barcelona se va baza şi în această seară pe trio-ul stelar dintre Messi, Neymar şi Suarez. Cei 3 atacanţi au marcat împreună 88 de goluri în acest sezon. 

Messi a marcat 45 de goluri, Neymar a dat 27 de goluri şi Suarez a marcat de 16 ori. De cealaltă parte, PSG nu se va putea baza pe cel mai bun marcator, Zlatan Ibrahimovic fiind accidentat.

*******************************

LIGA CAMPIONILOR LIVE. PSG şi FC Barcelona se întîlnesc din nou în sferturile de finală din Liga Campionilor, la fel cum s-a întîmplat şi în urmă cu două sezoane. Situaţia în care se află cele două este total schimbată faţă de dubla din 2013, cînd Barcelona trecea printr-o perioadă grea, iar PSG a avut o şansă uriaşă de a obţine calificarea istorică în semifinale. Ibrahimovic, Verratti şi Motta vor lipsi de la PSG pentru manşa tur.

Messi a avut probleme în 2013, Ibra are acum

STEAUA. Arlauskis a dat lovitura! Captură ULUITOARE făcută de portarul campioanei. Vezi FOTO

LIGA CAMPIONILOR LIVE. În dubla din sezonul 2012-2013, Zlatan Ibrahimovic a jucat o singură repriză, în care a şi reuşit să se treacă pe lista marcatorilor. A ieşit accidentat la pauză, iar din acel moment PSG a dominat clar dubla din acel moment. A egalat prin Ibrahimovic, dar Barcelona a revenit în avantaj pe final, după un penalty transformat de Xavi. Matuidi a stabilit scorul final al primei manşe, 2-2, în ultimul minut al prelungirilor.

După CS Universitatea, o altă echipă riscă să nu primească licenţa pentru Europa

LIGA CAMPIONILOR LIVE. La Barcelona, Pastore a deschis scorul în minutul 50, rezultat care o duce în semifinale pe campioana Franţei. Pedro a marcat golul izbăvitor pentru catalani, minutul 70, iar parizienii au ratat ocazii uriaşe pe final. În acest sezon, confruntarea vine pe coordonate diferite. Francezii sînt cei care nu vor avea la dispoziţie cel mai important jucător. Zlatan Ibrahimovic este suspendat pentru confruntarea din tur, dar va avea ocazia revanşei pe Camp Nou.

371 de milioane de euro este valoarea lotului lui PSG

591 de milioane de euro este valoarea lotului lui FC Barcelona

Echipe probabile:

PSG: Sirigu – Marquinhos, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell – Rabiot, Matuidi, Cabaye – Lavezzi, Cavani, Pastore. Antrenor: Laurent Blanc.

FC Barcelona: Ter Stegen – Adriano, Pique, Mathieu, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique.

Bayern Munchen, spre a patra semifinală consecutivă

Cel mai BINE PLĂTIT jucător din Liga 1: 800 de euro PE MINUT! 

LIGA CAMPIONILOR LIVE. Considerată una dintre principalele favorite la cîştigarea trofeului, Bayern Munchen porneşte mare favorită în dubla cu FC Porto. O eventuală calificare ar însemna a patra calificare consecutivă în semifinalele celei mai importante competiţii. Ba chiar mai mult, Bayern a jucat în ultimele trei finale, dintre care a cîştigat una, cea din 2013, cu Borussia Dortmund. De partea cealaltă, FC Porto nu a mai ajuns din semifinale din sezonul 2003-2004, pe care a şi reuşit să-l cîştige, sub comanda lui Mourinho.

FC Porto: Fabiano – Danilo, Maicon, Indi, Sandro – Herrera, Casemiro, Torres – Quaresma, Aboubakar, Brahmi. Julen Lopetegui.

Bayern Munchen: Neuer – Rafinha, Boateng, Dante, Bernat – Alonso, Lahm, Thiago – Gotze – Lewandowski, Muller. Antrenor: Pep Guardiola.

213 de milioane de euro este valoar

551 de milioane de euro este valoarea lotului lui Bayern Munchen

ADVERTISEMENT