Fotbal international

Messi și Neymar, din nou împreună?! Barcelona pregătește repatrierea brazilianului

20.03.2021 | 22:59
Messi si Neymar din nou impreuna Barcelona pregateste repatrierea brazilianului
ADVERTISEMENT

Fostul impresar al lui Neymar anunță că starul brazilian va juca din nou alături de Messi, la Barcelona. Ar fi transferul verii, după ce s-a speculat că argentinianul i se va alătura lui Neymar, dar la PSG.

Conform publicației El Litoral, Andre Cury, fostul impresar al starului brazilian al lui PSG, susține că Lionel Messi își va prelungi contractul cu Barcelona, scadent în această vară, iar președintele catalanilor, Joan Laporta, va face tot posibilul să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Neymar nu sunt doar rivali, ci și foarte buni prieteni, ambii susținând în repetate rânduri că și-ar dori s evolueze din nou împreună, după perioada 2013-2017 când au împărțit vestiarul de pe Camp Nou.

Andre Cury: ”Neymar are ușa deschisă la Barcelona”

Fostul agent al lui Neymar a declarat pentru sursa menționată că fotbalistul l-a mandatat, în 2018, să discute cu Barcelona revenirea acestuia pe Camp Nou, dar mutarea a căzut în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

”Neymar are ușa deschisă la Barcelona, ​​fanii știu că a greșit și chiar el a recunoscut-o după un timp. Acum doi ani, Neymar mi-a cerut oficial să mă întorc la Barcelona să vorbesc pentru el.

Am încercat și am fost foarte aproape să-l scoatem din Paris. Dar, din cauza unor detalii, nu s-a întâmplat”, a spus Cury, pentru El Litoral.

ADVERTISEMENT

Laporta a promis că va face tot ce îi va cere argentinianul

Reales în funcția de președinte al Barcelonei, Joan Laporta i-a transmis lui Messi că va face tot ce-i stă în putere pentru a-l face fericit și pentru a-l convinge să rămână pe Camp Nou.

”Sunt aici pentru a lua decizii, cum ar fi să-l conving pe Leo să continue. Știe asta. Știi afecțiunea pe care o am față de tine și voi face tot ce este nevoie pentru a te ține aici”, a declarat zilele trecute Laporta.

ADVERTISEMENT

Și Andre Cury a adăugat pentru sursa citată că argentinianul pare tot mai decis să continue la Barcelona și că Laporta va încerca să-i readucă împreună pe Messi și pe Neymar.

”Laporta este singurul care îi poate aduce din nou împreună. Messi nu va părăsi Barcelona, a decis că istoria lui este la Barcelona și pentru mine este foarte clar în acest sens”, a punctat Cury.

City și PSG așteaptă decizia finală a lui Messi

Până să se împlinească profeția fostului impresar al lui Neymar, oficialii lui PSG și Manchester City așteaptă decizia argentinianului în ceea ce privește viitorul lui.

O parte a presei catalane anunță că  șeicii lui City sunt pregătiți să facă eforturi colosale chiar și pentru ei doar ca să-l convingă pe Messi să se transfere în Anglia.

Conform Mundo Deportivo, oficialii lui Manchester City sunt dispuși să îi ofere lui Messi un contract pe cinci ani, ceea ce l-ar ține pe Leo pe Etihad până la vârsta de 38 de ani. Oferta englezilor ar fi una astronomică – 430 de milioane de euro pentru cinci ani de contract.

Însă, același cotidianul catalan, Mundo Deportivo, a publicat recent un material în care îl citează pe jurnalistul francez Geoffroy Garetier, acesta anunțând în cadrul unei emisiuni la postul Canal + France că Messi și întreaga sa familie s-au apucat să învețe limba franceză, speculând astfel o eventuală mutare a argentinianului pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT