Messi şi Neymar, la primul spectacol împreună

Alexandru Androne   
în STIRI INTERNATIONALE
02/08/2013, 19:11
Messi şi Neymar, la primul spectacol împreună GALERIE FOTO

Tata Martino nu va uita niciodată meciul dintre FC Barcelona şi Santos. Amicalul din această seară, de la orele 22:30, dintre actuala şi fosta echipă a brazilianului Neymar va fi primul meci pentru noul antrenor al catalanilor. Tot la trofeul „Gamper” îi vom vedea pentru prima oară împreună pe teren pe Messi şi pe Neymar, ambii anunţati titulari. Ajuns la ediţia cu numărul 47, trofeul Gamper se va juca între Barcelona şi Santos ca prevedere din contractul încheiat de cele două echipe la transferul lui Neymar.

Tata Martino debutează cu „baby Barca”

Cei 9 internaţionali din lotul catalanilor care au jucat la Cupa Confederaţiilor se vor afla pe banca de rezerve la debutul lui Tata Martino la Barcelona. Reveniţi recent din vacanţă, Valdes, Dani Alves, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas şi Pedro sînt în urmă cu pregătirea fizică.

Cu doar cîteva ore înaintea meciului, Neymar a dat o fugă pînă la hotelul unde sînt cazaţi foştii săi colegi de la Santos şi le-a oferit acestora tricouri cu Barcelona inscripţionate cu numele său.neymar-photo

Închide ×