Video. Nici Messi sau Ronaldo nu au reuşit aşa ceva! Golul săptămânii vine din Germania

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/04/2018, 20:09
Video. Nici Messi sau Ronaldo nu au reuşit aşa ceva! Golul săptămânii vine din Germania

Mainz II – VFB Stuttgart II 1-1 s-a jucat în etapa a 27-a din liga a patra Germaniei. Meciul nu a atras prea mulţi spectatori pe stadionul “Bruchwegstadion”, fanii gazdelor preferând să stea acasă, însă au ratat o super bijuterie de gol.

În minutele de prelungire ale meciului, VFB Stuttgart II conducea, scor 1-0, iar gazdele s-au aruncat în atac. Finn Dahmen, portarul lui Mainz II, şi-a încercat norocul şi s-a dus în careul adversarilor. După o lovitură liberă, fotbalistul de 20 de ani a marcat cu călcâiul.

Aşa ceva nu au reuşit Messi sau Ronaldo

Finn Dahmen a adus egalarea în prelungiri, iar colegii au sărit să-l felicite pentru super golul marcat pe “Bruchwegstadion”. Mainz II ocupă locul nouă în liga a patra din Germania, la 31 de puncte de Saarbrucken, liderul din Regionalliga Sudwest.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×