Fotbal international

Messi și Ronaldo în echipa ideală a anului 2020! Bayern domină primul ”11”

20.01.2021 | 15:52
Messi și Ronaldo în echipa ideală a anului 2020! Bayern domină primul ”11”
În ciuda unui an mai puțin reușit, superstarurile Leo Messi și Cristiano Ronaldo au prins echipa ideală a anului 2020 alcătuită de UEFA în baza voturilor suporterilor. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În ciuda unui an mai puțin reușit, superstarurile Leo Messi și Cristiano Ronaldo au prins echipa ideală a anului 2020 alcătuită de UEFA în baza voturilor suporterilor.

Cei doi bat recorduri după recorduri, prezentate care mai de care mai pompos. Dar pentru cei care se mai uită şi la fotbal, nu doar la cifre, senzaţia este clară. Ambii şi-au pierdut influenţa pe care o aveau în echipă, iar perioada lor de glorie se apropie de apus.

ADVERTISEMENT

FANATIK v-a prezentat o analiză nefardată a unui sezon mai degrabă gri pentru Ronaldo şi Messi. Fără a pune nici măcar o secundă la îndoială valoarea celor doi jucători de geniu. Şi contribuţia uriaşă pe care au avut-o în fotbalul ultimilor 15 ani.

Echipa ideală a anului 2020 îi are în componență pe Messi și Ronaldo

În ciuda tuturor eșecurilor înregistrate în anul ce a trecut, Messi și Ronaldo au prins echipa ideală a UEFA una dominată autoritar de jucătorii de la Bayern Munchen, câștigătorii Champions League.

ADVERTISEMENT

În urma celor șase milioane de voturi ale fanilor, bavarezii au reușit să-i introducă în acest ”11” stelar pe portarul Manuel Neuer, fundașii laterali Joshua Kimmich și Alphonso Davies și atacantul Robert Lewandowski. Tot aici îl putem trece și pe mijlocașul Thiago Alcantara, care a ridicat trofeul Champions League cu formația germană înainte de a se transfera la Liverpool.

În rest, celelalte mari forțe ale Europei vin cu câte un reprezentatnt în această formație de vis: Real Madrid cu Sergio Ramos, Liverpool cu Virgil van Dijk, Manchester City cu Kevin De Bruyne, Juventus Torino cu Cristiano Ronaldo, FC Barcelona cu Lionel Messi și Paris Saint-Germain cu Neymar.

Messi Ronaldo echipa ideală 2020

ADVERTISEMENT

Dintre cei 11 fotbaliști incluși în 2020 în echipa ideală, cinci au fost prezenți și în formația din 2019. Este vorba de Van Dijk, De Bruyne, Messi, Ronaldo și Lewandowski. Portughezul este inclus pentru a 15-a oară în ”11”-le UEFA, în timp ce argentinianul are 12 prezențe. Cei doi sunt urmați de Ramos, care a prins pentru a noua oară aceasdtă echipă.

Au prins pentru prima dată această formulă de senzație Joshua Kimmich, Alphonso Davies și Thiago Alcantara, iar Neymar și Robert Lewandowski, surprinzător, sunt la doar a doua selecție în ciuda performanțelor foarte bune reușite în carieră.

Bayern Munchen a dominat și echipa ideală creată de cotidianul sportiv francez L’Equipe. Bavarezii au avut cinci jucători aleși, iar marele absent s-a numit Leo Messi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri