Fotbal international

Foto. Noua extravaganţă! Messi şi Ronaldo, duel la capitolul avioane private

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar sunt posesorii unor avioane private demne de invidiat. În top se mai află Paul Pogba, Wayne Rooney sau Zlatan Ibrahimovic.
19.01.2018 | 13:12

Fotbaliştii se laudă deseori cu cele mai scumpe şi elegante maşini, însă sunt câţiva care au dus extravaganţa la un alt nivel. Ronaldinho, Gareth Bale, Neymar, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo se pot deplasa oricând, oriunde, cu ajutorul avioanelor private pe care le deţin. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ronaldinho tocmai şi-a anunţat retragerea din fotbal în această săptămână, astfel că starul brazilian va avea tot timpul din lume să zboare cu avionul său privat. Fostul jucător al celor de la FC Barcelona deţine un Embraer Phenom 100, al cărui cost este de 3 milioane de euro. Aeronava poate zbura pe o distanţă maximă de 2.180 de kilometri, cu o viteză maximă de 749 km/h.

Neymar, învins de Messi şi Ronaldo

Gareth Bale şi-a cumpărat un avion privat în momentul în care a semnat cu Real Madrid. Galezul şi-a achiziţionat un Cessna Citation XL Plus, aeronavă care costă aproape 10 milioane de euro. 

Neymar, cel mai scump fotbalist al planetei, nu putea să lipsească din top. Brazilianul deţine un Embraer Legacy 450, al cărui preţ este estimat la aproape 12 milioane de euro. Pe lângă aeronavă, starul celor de la PSG mai deţine şi un elicopter.

Pogba, pat în avionul privat

Wayne Rooney i-a luat faţa lui Neymar la capitolul avioane private. Fotbalistul celor de la Everton zboară cu un Dassault Falcon 900LX. Preţul aeronavei este estimat la aproape 16 milioane de euro. 

Paul Pogba este cunoscut în lumea fotbalului ca un extravagant. Francezul deţine un Gulfstream G280, al cărui interior este de-a dreptul remarcabil. Vedeta celor de la Manchester United şi-a instalat chiar şi un pat pentru a se odihni în timpul zborului. Pogba a scos 20 de milioane de euro din buzunar pentru achiziţiona aeronava.

Ronaldo şi-a personalizat avionul

Zlatan Ibrahimovic nu avea cum să lipsească din acest top, iar suedezul deţine un Cessna Citation Longitude. Vedeta celor de la Manchester United a plătit aproape 24 de milioane de euro pentru a achiziţiona aeronava. “Ibra” poate zbura alături de încă 11 prieteni în avionul său privat.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, marii rivali din istoria recentă a fotbalului, se duelează şi la capitolul avioane private. Argentinianul zboară cu un Embraer Legacy 650, al cărui preţ este de 28 de milioane de euro. Rivalul său deţine un Gulfstream G650, aeronavă care costă 32 de milioane de euro. Ronaldo şi-a personalizat avionul cu numărul care l-a făcut celebru, 7.