Fotbal international

Messi și Suarez au urmași pe măsură. Băieții celor două staruri de la Barcelona au marcat într-un meci al echipei de juniori. VIDEO

04.03.2020 | 16:49
Messi si Suarez au urmasi pe masura Baietii celor doua staruri de la Barcelona au marcat intrun meci al echipei de juniori VIDEO
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Luis Suarez au adunat, de-a lungul ultimilor ani, sute de goluri și zeci de trofee colective și individuale din postura de jucători ai Barcelonei. Între timp, din spate vin Messi Jr. și Suarez Jr. care par a avea același apetit ofensiv pentru gruparea ”Blaugrana”.

Băieții lui Messi și Suarez au marcat într-un meci al echipei de juniori a catalanilor

Lionel Messi (32 de ani) și Luis Suarez (33 de ani) se apropie cu pași destul de mari de ziua în care vor pune ghetele în cui. Starurile sud-americane ale Barcelonei au însă urmași pe măsură.

ADVERTISEMENT

Thiago Messi și Benjamin Suarez, în vârstă de 7, respectiv 6 ani, sunt oameni de bază în echipa de copii a clubului catalan.

Recent, cei doi au strălucit într-un meci câștigat de Barcelona Under 8 ani împotriva echipei Escola Semedo, scor 9-2.

ADVERTISEMENT


Fiul ”Balonului de Aur”, Thiago, a fost cel mai bun om de pe teren în această partidă, reușind o ”dublă” de senzație. Ambele goluri au venit din piciorul drept al lui Messi Jr.


În ceea ce-l privește pe Benjamin Suarez, acesta a marcat după o acțiune individuală, iar ulterior s-a bucurat în stilul lui Jurgen Klinsmann, aruncându-se pe gazon.

ADVERTISEMENT

Thiago Messi, criticul principal al tatălui său

Recent, într-un interviu din presa catalană, Lionel Messi a dezvăluit că cel mai mare critic al său din ultima perioadă este chiar fiul cel mai mare, Thiago.

”Este foarte greu să diger eșecurile și evoluțiile mai slabe din unele partide, însă Thiago Messi mă obligă să-i dau explicații după astfel de meciuri

ADVERTISEMENT

Urmărește toate meciurile mele, îmi pune întrebări și chiar vine cu sfaturi în unele privințe și lucruri pe care aș putea să le îmbunătățesc”, a spus Messi în Sport.

Lionel Messi a avut o evoluție extrem de slabă în ultimul meci al Barcelonei, derby-ul cu Real, pierdut 0-2, astfel că Thiago a avut cu siguranță multe critici pentru tatăl său.

ADVERTISEMENT
Tags: