Sport

Messi, singurul de la PSG cu tricoul inscripționat cu GOAT! Recunoaștere sau pură coincidență? Video

La încălzirea dinaintea meciului cu Juventus, Lionel Messi a fost singurul jucător de la PSG care a ieșit cu un tricou pe care era scris GOAT.
07.09.2022 | 16:59
Messi singurul de la PSG cu tricoul inscriptionat cu GOAT Recunoastere sau pura coincidenta Video
Lionel Messi, 35 de ani, a câștigat de șapte ori Balonul de Aur, record absolut în istoria fotbalului. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Statutul lui Lionel Messi drept cel mai mare jucător al tuturor timpurilor a fost confirmat marți seara înaintea duelului cu Juventus Torino, câștigat cu 2-1 în prima etapă din grupa H a UEFA Champions League, printr-o imagine care spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Messi, singurul cu GOAT pe tricou

Cel puțin asta au transmis cei de la Paris Saint-Germain, care au recunoscut valoarea absolută a starului de 35 de ani prin tricourile purtate de toți jucătorii săi ieșiți la încălzire înaintea duelului de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Practic, Messi a fost singurul fotbalist al lui PSG apărut pe teren cu un tricou care avea inscripționat pe o mânecă cuvântul GOAT, abrevierea în limba engleză de la Greatest Of All Time. Cel mai mare al tuturor timpurilor.

Nici Neymar, nici Mbappe și niciun alt jucător al lui Christophe Galtier nu avea acest mesaj pe brațul drept al tricoului lor cu care au efectuat încălzirea. Toți aveau mânecile neinscripționate cu o singură excepție: Messi.

ADVERTISEMENT

Messi, factorul-cheie în parteneriatul dintre PSG și GOAT

GOAT, o platformă înființată în 2015 și care comercializează adidași, îmbrăcăminte și accesorii, a devenit unul dintre sponsorii principali ai lui PSG în luna aprilie a acestui an, în urma unui contract de 50 de milioane de euro valabil pentru trei ani.

Logo-ul companiei al cărei slogan este “platforma globală pentru trecut, prezent și viitor” apare mânecile tricourilor de joc și de antrenament ale lui PSG, precum și pe alte articole vestimentare aferente unui meci de fotbal.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oferite de Sport Bible, se pare că există o înțelegere specială în privința lui Lionel Messi în ceea ce privește tricoul folosit la încălzire. Și asta cu atât mai mult cu cât argentinianul a fost actorul principal al ședinței foto ce a marcat acest parteneriat, în care a jucat un rol-cheie.

Unde apare un GOAT, este și Messi

Nu este pentru prima oară când Messi apare într-o asemenea ipostază care transmite că el este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor într-o alăturare ce nu pare deloc întâmplătoare. În 2018, el a fost fotografiat pentru coperta revistei Paper Magazine ținând în brațe o capră (GOAT în limba engleză), cu un mesaj similar celui de aseară.

ADVERTISEMENT

Autor a trei goluri în primele șase etape din Ligue 1, Lionel Messi poate arăta și pe gazon că rămâne un uriaș al fotbalului sâmbătă în meciul cu Brest de pe teren propriu.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Brest: 1,65 este cota pentru „sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT