Fotbal international

Messi, un car de nervi în ”El Clasico”! Și Koeman a sărit la gâtul arbitrului. Ce-i reproșează catalanii centralului

11.04.2021 | 10:58
Messi un car de nervi in El Clasico Si Koeman a sarit la gatul arbitrului Cei reproseaza catalanii centralului
ADVERTISEMENT

Barcelona a uitat gustul victoriei în ”El Clasico”, iar starul argentinian al catalanilor, Lionel Messi, a fost un car de nervi și a avut meciul lui cu centralul Gil Manzano. Și Ronald Koeman a avut ceva să-i reproșeze.

Real Madrid a câștigat, sâmbătă, al treilea ”El Clasico” la rând, scor 2-1, și a urcat, temporar, pe prima poziție în La Liga. Cel mai așteptat meci al planetei a fost controlat de catalani, dar dominarea Barcelonei, în special în repriza a doua, nu a avut efectul final scontat, pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a făcut un meci mai degrabă slab. S-a remarcat, însă, în duelul cu arbitrul întâlnirii, Gil Manzano, căruia i-a reproșat atitudinea autoritară.

Messi l-a pus la punct pe centralul din ”El Clasico”

Argentinianul nu s-a ridicat la așteptările suporterilor și, în consecință, nici nu și-a ajutat echipa să obțină primul succes în fața marii rivale din Madrid, pe care nu a mai învins-o de mai bine de doi ani.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a părut iritat încă de la începutul duelului, iar starea lui de nervozitate s-a accentuat cu trecerea timpului din cauza limbajului arbitrului Gil Manzano.

De altfel, Messi a avut un scurt dialog cu centralul, căruia i-a reproșat atitudinea: ”Arbitrule, vorbește frumos! Vorbește cu respect”, i-ar fi spus Messi, lui Manzano, conform postului de radio Cadena Ser.

ADVERTISEMENT

Koeman a tunat la finalul partidei: ”A fost penalty clar”

Și antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman, a avut cuvinte grele la sfârșitul derby-ului, la adresa brigăzii de arbitraj Tehnicianul catalanilor este convins că se impunea lovitură de la 11 metri la faza din minutul 84, în urma duelului dintre Ferland Mendy și Martin Braithwaite.

Însă, nici Gil Manzano nu a dictat penalty pentru Barcelona, nici arbitrii VAR nu au intervenit pentru a-i cere centralului să revadă faza incriminată.

ADVERTISEMENT

”Fanii Barcelonei care au văzut meciul ar trebui să fie furioși, foarte furioși din cauza deciziilor de arbitraj. Nu am fost buni în atac sau în defensivă în prima repriză, dar ne-am revenit în partea a doua. A fost penalty clar, a fost penalty clar, totuși, ar trebui să acceptăm și să ne ținem gura. Penalty-ul a fost atât de clar și VAR nu a intervenit. Nu știu ce caută VAR-ul în Spania. Toată lumea a văzut faza”, a tunat Ronald Koeman, în direct la Movistar.

ADVERTISEMENT
Tags: