Video. Messi nu exclude să ajungă în MLS! Mesajul argentinianului pentru Beckham

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
30/01/2018, 20:13
Video. Messi nu exclude să ajungă în MLS! Mesajul argentinianului pentru Beckham

Starul argentinian i-a transmis un mesaj de felicitare fostului internaţional englez David Beckham, după ce fostul jucător de la Real Madrid a anunţat înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va evolua în MLS din 2020.

”David, în primul rând, felicitări! Sper că totul va merge bine cu noul proiect, în acest pas pe care îl faci şi, cine ştie, poate peste câţiva ani îmi vei da un telefon”, a spus Messi, într-un scurt video realizat special pentru Beckham.

Messi mai are contract cu Barcelona până în 2021

David Beckham îi are ca parteneri în noul proiect pe Marcelo Claure şi pe impresarul Simon Fuller, cel care a lansat Spice Girls, fosta trupă a soţiei sale, Victoria. Fostul fotbalist al lui Manchester United, Real Madrid, AC Milan şi PSG a primit dreptul, în 2007, după transferul la Los Angeles Galaxy, de a crea o franciză la preţ redus.

Lionel Messi, în vârstă de 30 de ani, a semnat la finalul anului trecut prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2021 şi are o clauză de reziliere a înţelegerii în valoare de 700 de milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.