Video. Messi nu exclude să ajungă în MLS! Mesajul argentinianului pentru Beckham

lionel messi, mls, david beckham, mesaj, barcelona, video

Lionel Messi are un sezon excelent la FC Barcelona, dar nu exclude ca în viitor să ajungă în MLS, liga nord-americană de fotbal.

Starul argentinian i-a transmis un mesaj de felicitare fostului internaţional englez David Beckham, după ce fostul jucător de la Real Madrid a anunţat înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va evolua în MLS din 2020.

”David, în primul rând, felicitări! Sper că totul va merge bine cu noul proiect, în acest pas pe care îl faci şi, cine ştie, poate peste câţiva ani îmi vei da un telefon”, a spus Messi, într-un scurt video realizat special pentru Beckham.

Messi mai are contract cu Barcelona până în 2021

David Beckham îi are ca parteneri în noul proiect pe Marcelo Claure şi pe impresarul Simon Fuller, cel care a lansat Spice Girls, fosta trupă a soţiei sale, Victoria. Fostul fotbalist al lui Manchester United, Real Madrid, AC Milan şi PSG a primit dreptul, în 2007, după transferul la Los Angeles Galaxy, de a crea o franciză la preţ redus.

Lionel Messi, în vârstă de 30 de ani, a semnat la finalul anului trecut prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2021 şi are o clauză de reziliere a înţelegerii în valoare de 700 de milioane de euro.