Fotbal international

Messi vrea să câștige tot cu Barcelona: “Nu renunțăm la niciun trofeu!”

04.10.2018 | 08:05
Messi vrea sa castige tot cu Barcelona Nu renuntam la niciun trofeu

Lionel Messi a marcat două goluri în victoria Barcelonei cu scorul de 4-2 în deplasare cu Tottenham, în etapa a 2-a din Champions League. La finalul partidei, starul argentinian a făcut o analiză a jocului echipei sale și a declarat că vrea să câștige toate competițiile în care trupa catalană este angrenată în acest sezon.

“Am avut foarte multe momente pe durata meciului în care am fost fantastici. În prima repriză am jucat extraordinar. Am menținut posesia mingii, ne-am creat foarte multe situații de gol, iar adversarul s-a pierdut. Nu îmi amintesc exact cum a decurs faza de la golul al treilea, dar cred că au fost ocazii și mai bune”, a declarat Lionel Messi la finalul partidei de pe Wembley.

Lionel Messi vrea să câștige toate competițiile cu Barcelona în acest sezon

Jucătorul sud-american a ținut să lămurească un aspect despre care spune că a fost înțeles greșit de suporterii catalani. Messi i-a asigurat că Barcelona joacă pentru trofeul Champions League și nu numai. “Este evident că Champions League este desertul pentru toată lumea. Toți vrem să îl câștigăm, însă pentru a reuși acest lucru trebuie să fim buni tot sezonul. Nu ne permitem să jucăm slab în La Liga”, a mai spus Messi.

Concluzia lui Messi a fost că echipa trebuie să atace toate competițiile în care este angrenată și să cucerească toate trofeele. “Trebuie să fim bine în campionat pentru a putea fi bine și în Champions League. Nu vom lăsa la o parte nicio competiție. Vom lupta și pentru campionat și pentru Cupă. Poate că mesajul meu a fost înțeles greșit”, a declarat starul argentinian, cu referire la momentul din debutul sezonului în care a vorbit în fața fanilor prezenți pe Camp Nou, asigurându-i atunci că Barcelona va aborda sezonul 2018 – 2019 cu gândul la trofeul Champions League, multă lume înțelegând că trupa blaugrana nu este interesată de celelalte competiții.