Carousel hot news

Messi, zeu în Argentina! Cum a fost omagiat de o echipă din liga a treia

Lionel Messi este zeu în Argentina după ce a reuşit un hattrick în partida cu Ecuador în urma căreia naţionala ”Pumelor” s-au calificat la turneul final al Cupei Mondiale din 2018. După...
Autor: Vicentiu Dinescu | 15.10.2017 | 20:49
Messi, zeu în Argentina! Cum a fost omagiat de o echipă din liga a treia

Lionel Messi este zeu în Argentina după ce a reuşit un hattrick în partida cu Ecuador în urma căreia naţionala ”Pumelor” s-au calificat la turneul final al Cupei Mondiale din 2018. După prestaţia din meciul cu Ecuador foarte mulţi au încercat să-l felicite prin diverse moduri pe Messi. Printre aceştia s-au numărat şi jucătorii echipei Sacachispas, o echipă din liga a treia argentiniană.

Fotbaliştii formaţiei Sacachispas s-au pozat ţinând fotografia lui Messi peste faţa lor. Excepţie a fost portarul acestora, care s-a poziţionat în faţa celor zece coechipieri. ”Unicul nostru erou este Lio!”, au postat cei de la Sacachispas, pe contul de Twitter, împreună cu respectiva fotografie cu zece de Messi. Poza a fost realizată înainte de meciul cu echipa Comunicaciones. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Messi a calificat Argentina la Cupa Mondială

Nu este prima dată când Sacachispas încearcă să iasă în evidenţă prin astfel de momente publicate pe reţelele de socializare. Înaintea altor partide, aceştia s-au fotografiat în gladiatori şi în supereroi. Lionel Messi a marcat toate cele trei goluri în deplasarea din Ecuador care a adus calificarea Argentinei la turneul final al Cupei Mondiale din 2018.

Lionel Messi s-a declarat încântat de calificarea la competiţia ce va fi găzduită de Rusia. “Din fericire totul s-a terminat cu bine. Am suferit mult pentru a obţine calificarea. Acum trebuie să fim liniştiţi, să ne bucurăm de calificare şi să ne pregătim pentru ce urmează. Ar fi fost o nebunie dacă Argentina nu ar fi ajuns la Cupa Mondială”, a adăugat el.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!