Fotbal international

Mesut Ozil a luat 10 milioane de euro fără să joace șapte luni. Cum a obţinut bonusul

12.10.2020 | 19:08
Mesut Ozil a luat 10 milioane de euro fara sa joace sapte luni Cum a obtinut bonusul
ADVERTISEMENT

Mesut Ozil nu a mai evoluat pentru Arsenal de mai bine de o jumătate de an, însă în contul său au mai intrat 10 milioane de euro.

Jucătorul din Germania a primit un bonus de loialitate de 10 milioane de euro pentru că a stat la Arsenal timp de șapte ani.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat chiar dacă șefii echipei engleze au vrut ca să-l convingă pe neamț să-și rezilieze contractul. Totodată, Ozil nu a vrut să plece la altă echipă.

Sunt șapte luni de când nu a mai jucat pentru club

În startul noii stagiuni din campionatul Angliei, jucătorul nu a apărut în lotul lui Mikel Arteta. Pe 7 martie a jucat ultimul meci neamțul pentru Arsenal contra lui West Ham, înainte ca sportul mondial să fie întrerupt din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

La gruparea din Londra Ozil încasează 1,6 milioane de euro pe lună și este cel mai bine plătit jucător al lui Arsenal. Din acest motiv fotbalistul nu a vrut să se ducă la o altă formație, mai ales că trebuia să ia o sumă foarte mare de bani.

Contractul lui Ozil cu Arsenal expiră peste un an. Jucătorul a primit o propunere din Arabia Saudită de la Al Nassr, rivala lui Al Hilal (formația lui Răzvan Lucescu). Negocierile au fost purtate, însă jucătorul de 31 de ani a spus că nu este gata pentru a părăsi Europa. Jucătorul din Germania a venit la Arsenal de la Real Madrid în urmă cu șapte ani, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ozil se revoltă împotriva șefilor lui Aresenal

Ozil vrea să achite salariul mascotei date afară de Arsenal atât timp cât va evolua pentru englezi. Londonezii au rămas fără mascota echipei. Jerry Qui a fost cel care a purtat costumul de dinozaur timp de 27 de ani.

Jucătorul din Germania se revoltă împotriva conducerii londonezilor care vrea ca jucătorul să părăsească echipa chiar dacă are o înțelegere ce va expira peste un an:

ADVERTISEMENT

Poziția mea este clară. Sunt aici până în ultima zi a acordului nostru și voi oferi tot ce am pentru acest club. Situații ca acestea nu mă vor schimba niciodată, ci mă fac doar mai puternic. Am arătat în trecut că pot reveni în echipă și o voi arăta din nou”.

ADVERTISEMENT