Fotbal international

Mesut Ozil a revenit la forma de altădată! Cifrele bune ale mijlocașului german în meciul cu Manchester United

02.01.2020 | 15:40
Mesut Ozil a revenit la forma de altădată! Cifrele bune ale mijlocașului german în meciul cu Manchester United
Mesut Ozil. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mesut Ozil a făcut un meci mare împotriva lui Manchester United și le-a adus aminte fanilor de forma bună de altădată pe care a traversat-o în urmă cu câțiva ani. Mijlocașul german a avut cifre aproape perfecte și a demonstrat că mai are un cuvânt de spus în fotbal.

Mesut Ozil a revenit la forma de altădată

Mesut Ozil a fost criticat de-a lungul timpului că nu mai dă un randament bun precum o făcea la venirea pe „Emirates”. Unai Emery nu mai conta deloc pe serviciile mijlocașului german, iar soarta sa părea pecetluită.

ADVERTISEMENT

Totuși, norocul i-a surâs neamțului care a profitat de oportunitatea schimbării antrenorului, iar în ultimele meciuri a evoluat mult mai bine. Ba chiar mai mult de atât, mijlocașul a avut cifre aproape perfecte în meciul cu Manchester United, iar Mikel Arteta a fost plăcut impresionat de evoluția elevului său.

Cifrele lui Mesut Ozil în meciul cu Manchester United:

  • Minute jucate: 90
  • Pase reușite: 42 din 49
  • Procentajul paselor reușite: 86%
  • Atingeri: 56
  • Deposedări: 10
  • Ocazii create: 3
ADVERTISEMENT

Mesut Ozil a fost interzis în China

Chiar dacă a avut un meci bun cu United, Mesut Ozil a fost din nou în centrul unui scandal, de data aceasta și-a pus China întreagă în cap. Mijlocașul „tunarilor” a făcut mai multe afirmații despre situația musulmanilor din China, iar în schimb meciurile lui Arsenal nu au mai fost transmise, iar el nu mai apare în jocurile electronice livrate special în China.

„Le închid școlile, le ard toate cărțile religioase. Bărbații musulmani sunt trimiși să muncească departe de familie, iar femeile sunt obligate să se mărite cu bărbații chinezi. Ei nu spun nimic și sunt adevărați războinici care rezistă persecuției”, a declarat Mesut Ozil.

Conducerea lui Arsenal s-a dezis total de declarațiile făcute de Mesut Ozil: „Lucrurile exprimate de el sunt în totalitate doar părerile lui Ozil. În calitate de fotbal, Arsenal întotdeauna a aderat la principiul de a nu se implica în politică”.

ADVERTISEMENT
  • 22.000.000 de euro este cota de piață a lui Mesut Ozil, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri