Fotbal international

Mesut Ozil se apucă de afaceri alături de cel mai bogat fotbalist din lume, fost jucător și el la Arsenal

09.11.2018 | 16:35
Mesut Ozil se apuca de afaceri alaturi de cel mai bogat fotbalist din lume fost jucator si el la Arsenal

Mijlocașul celor de la Arsenal Mesut Ozil și fostul său coleg Mathieu Flamini au publicat pe rețelele de socializare un material video prin care și-au anunțat lansarea în afaceri. Cei doi au devenit foarte buni prieteni în perioada petrecută la clubul din nordul Londrei, iar fanii lui Arsenal au speculat din timp faptul că Ozil ar putea deveni partenerul de afaceri al lui Flamini.

Mathieu Flamini a cofondat o companie numită GF Biochemicals, alături de Pasquale Granata, având ca scop eliminarea dependenței populației lumii de petrol. De la înființarea din anul 2015 și până în prezent, afacerea a ajuns să valoreze peste 20 de miliarde de euro. Francezul a mai venit acum cu o idee de afaceri, dar de această dată îl are ca partener pe Mesut Ozil. Fotbalistul german a postat pe contul personal de Instagram un video promoțional pentru lansarea Unity – o companie care produce și comercializează cosmetice eco-friendly. Vezi aici VIDEO.

Mesut Ozil a anunțat pe Instagram că a intrat în afaceri
Mesut Ozil a anunțat pe Instagram că a intrat în afaceri

Mesut Ozil a intrat în afaceri cu Mathieu Flamini

Cei doi fotbaliști nu doar creează produse care nu dăunează mediului înconjurător. Ei au ales chiar și un ambalaj făcut din materiale biodegradabile, care pot fi reciclate și folosite la fabricarea de noi și noi ambalaje. Ozil le-a declarat recent jurnaliștilor britanici că Flamini, cel care este cel mai bogat fotbalist din lume, este și creierul din spatele acestei afaceri.

“Mathieu vorbește mereu despre afaceri. Mereu îmi zice că trebuie să facem ceva și se întreabă tot timpul ce alte lucruri am mai putea face. El este cel care mă inspiră. Deci ideea așa a venit, cu gândul că putem face ceva împreună. Sper că acesta este începutul unei povești de durată”, a declarat Mesut Ozil.

Flamini, mândru că Ozil a intrat în afaceri

Gândurile pozitive nu vin doar din direcția lui Mesut Ozil. Flamini a declarat că este mândru pentru faptul că Mesut Ozil a avut curajul să se lanseze în lumea business-ului și că a avut încredere în ideea lui. “Sunt foarte mândru de el. Toată lumea știe că este un jucător de mare valoare, dar ceea ce mă face să fiu cel mai mândru de el este că își ia timp să îi ajute pe alții și luptă pentru ceea ce crede. E nevoie de foarte mult curaj. Sunt foarte mândru că sunt prietenul lui”, a spus Mahieu Flamini.