Fotbal international

Mesut Ozil, atacat cu cuțitul în Londra! Coechipierul de la Arsenal, Sead Kolasinac, l-a salvat pe german. VIDEO INCREDIBIL

25.07.2019 | 22:56

Mesut Ozil a fost atacat în nordul Londrei de un grup de indivizi ce aveau asupra lor cuțite! Mașina în care se aflau Ozil și colegul său de la Arsenal, Sead Kolasinac, a fost urmărită în trafic de două persoane aflate pe un scuter. Chiar bosniacul a fost cel care a intervenit promt, părăsind SUV-ul în care se aflau, într-o tentativă disperată de a alunga atacatorii.

Mesut Ozil, atacat la Londra
Mesut Ozil, atacat la Londra

Mesut Ozil atacat cu cuțitul în Londra!

În momentul atacului, Ozil și-a părăsit mașina în stradă și s-a refugiat într-un restaurant aflat în zonă. Angajații pub-ului au ieșit din incintă pentru a-l proteja pe mijlocașul lui Arsenal. Poliția a ajuns în zonă la doar câteva minute după momentul evenimentului, semnalată fiind de parcarea neregulamentară a mașinii lui Ozil, în valoare de peste 100 de mii de dolari.

Mesut Ozil, atacat la Londra
Mesut Ozil, atacat la Londra

Un martor al accidentului, Azuka Alintah, aflat la cumpărături în acel moment, a comentat desfășurarea evenimentului pentru publicația britanică MailOnline.

“Au fost momente bizare. Mașina era părăsită în stradă, cu toate ușile larg deschise. Ozil părea foarte speriat, cum ar fi fost oricine în situația lui. Părea că se luptă pentru viață, și probabil că așa era. L-am văzut că s-a refugiat în restaurant, iar băieții de pe scuter erau pe urmele lui. Pe atacatori nu i-am văzut, aveau căștile pe cap și îmbrăcați în negru, cu hanorace pe vremea asta. Dumnezeu știe ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi prins”, a declarat Azuka Alintah.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI