Fotbal international

Mesut Ozil, prezentare de senzație la Fenerbahce. Neamțul și-a îndeplinit un vis. Video

24.01.2021 | 18:50
Mesut Ozil prezentare de senzatie la Fenerbahce Neamtul sia indeplinit un vis Video
ADVERTISEMENT

Fotbalistul din Germania a fost prezentat la Fenerbahce. Ozil și-a îndeplinit un vis pentru că este un suporter înfocat al lui Fener încă de când era un copil. 

Fenerbahce a reușit să dea o adevărată lovitură după aducerea noului ei jucător. Formația care este în acest moment pe locul secund în campionatul Turciei l-a luat pe Mesut Ozil.

ADVERTISEMENT

Mare fan al formației din Turcia încă de când era mic, neamțul cu origini turcești și-a reziliat înțelegerea cu Arsenal după ce nu se mai afla printre preferații lui Mikel Arteta.

Mesut Ozil a fost prezentat la Fenerbahce

Ozil nu a fost pus în actuala stagiune pe lista pentru Europa League, iar după starul sezonului nu s-a mai regăsit nici pe lista pentru jocurile din campionatul Angliei. Campion mondial în 2014 cu selecționata Germaniei, Mesut Ozil a ajuns în 2013 la Arsenal de la Real Madrid după ce spaniolii au plătit în schimbul său 47 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan (18 ani) a avut un mesaj emoționant după ce Mesut Ozil a părăsit-o pe Arsenal. Germanul s-a prezentat foarte bine la vizita medicală. Ozil a ajuns la un acord de reziliere cu fosta sa formație. Fotbalistul a făcut poze cu simbolurile echipei din Istanbul, însă problemele financiare ale lui Fener au împiedicat transferul până acum.

Șefii echipe din Turcia au găsit chiar o soluție inedită pentru a reuși să-l ia pe fotbalist. Fener a apelat la ajutorul fanilor pentru a face rost de banii necesari. Ei au lansat o campanie de sms-uri, iar orice suporter poate trimite un mesaj cu textul Mesutol care costă două lire. Astfel, fanii au fost chemați pentru a susține venirea fotbalistului pe arena Şükrü Saracoğlu .

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Cătălin Cîrjan pentru Mesut Ozil

Turcii au spus astăzi că jucătorul a trecut vizita medicală. Cătălin Cîrjan a avut și un mesaj de rămas bun pentru fostul său coechipier și jucătorul său preferat. „Mulțumesc, Mesut Ozil, a fost minunat să am un astfel de model aproape, care a influențat direct dezvoltarea mea pe teren! Mult succes înainte!”, a postat fotbalistul lui Arsenal pe contul său de Twitter. La câteva minute după postarea publicată, Cătălin a șters mesajul pe care l-a scris.

Venirea neamțului a generat o adevărată isterie în Turcia. Turcii cred chiar că Ozil va fi cel mai mare fotbalist din istoria campionatului. Ei nu au ezitat să-l compare și cu Gică Hagi, văzut de mulți drept cel mai valoros jucător din istoria campionatului turc.

ADVERTISEMENT

„Avem o rugăminte față de fanii noștri. Vă rugăm să continuați să ne susțineți. Suntem dependenți și de suportul vostru financiar. În ziua în care Ozil va semna, vă voi ruga să spargeți recordul în cadrul campaniei de SMS-uri. Poate se vor aduna 300 de mii, 500 de mii sau chiar un milion de mesaje. Acest lucru ne-ar ajuta enorm”, a spus Ali Koc, președintele lui Fener, conform eurosport.ro.

Ozil  (32 de ani) mai are încă 12 trofee în palmares, printre ele se numără campionatul în Spania și Cupa Angliei, de patru ori.  Cătălin Cîrjan este al doilea jucător român din istoria celor de la Arsenal, după Vlad Dragomir (21 de ani), care evoluează acum la Perugia în Serie B.

La 5 milioane de euro este cotat Ozil pe site-ul Transfermarkt. 92 de convocări și 23 de reușite a bifat Ozil la echipa națională a Germaniei. 600 de meciuri, 105 reușite și 215 pase de gol a bifat neamțul la toate echipele de club pentru care a jucat. Ozil a evoluat de-a lungul timpului la formații ca Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid sau Arsenal.

 

ADVERTISEMENT