Metaloglobus – FCSB 0-2 în Cupa României. Olimpiu Moruțan și Dennis Man au adus calificarea. VIDEO cu rezumatul

Francisc Oprea   
în Cupa Romaniei
26/09/2019, 21:33
Metaloglobus – FCSB 0-2 în Cupa României. Olimpiu Moruțan și Dennis Man au adus calificarea. VIDEO cu rezumatul
FCSB a învins Metaloglobus cu 2-0 și s-a calificat în optimile Cupei. Sursă Foto: Sportpictures

FCSB a câștigat, fără mari probleme, meciul cu Metaloglobus din șaisprezecimile Cupei României. Ambele goluri marcate de formația pregătită de Bogdan Argeș Vintilă au fost marcate în prima repriză. Olimpiu Moruțan (min. 13) și Dennis Man (min. 40) și-au trecut numele pe lista marcatorilor la primul meci pe care l-au început ca titulari după pauza cauzată de accidentări.

Echipele de start: 

Metaloglobus: Nedelcovici – I. Ciubotaru, D. Lung, Cazan, Al. Coman – Sota, A. Lungu – Duminică, Cl. Herea, Ciocâlteu – Ov. Herea

FCSB: Bălgrădean – Manea, Belu, Chorbadziyski, Crețu – Moruțan, Vînă, Tănase – Man, Hora,  Moutinho

Metaloglobus - FCSB 0-2 din Cupa României se joaca azi, 26 septembrie 2019 21:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Metaloglobus - FCSB  0-2

Metaloglobus Metaloglobus
26 septembrie 2019 21:30
0-2
FCSB FCSB

Comentariul LIVE Metaloglobus - FCSB 0 -2

  • 23:21:59 Sfârşitul partidei
  • 90:00 Repriza va fi prelungită cu 3 minute
  • 22:33:12 A început repriza a doua
    -------------------------------------------
  • 22:15:58 Sfârşitul reprizei

VIDEO CU TOATE FAZELE IMPORTANTE

Urmarește Live Score meciul Metaloglobus - FCSB, din Cupa României. Meciul are loc pe 26 septembrie 2019 21:30. Toate informațiile despre Metaloglobus - FCSB sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Metaloglobus - FCSB, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Metaloglobus și FCSB și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Cupa României. Meciul dintre Metaloglobus şi FCSB se dispută pe stadionul Stadionul Metaloglobus, cu o capacitate de  1000.

FCSB întâlnește Metaloglobus în șaisprezecimile Cupei României, într-un meci programat joi seară, de la ora 21:30, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari.

Închide ×