Cele mai citite

METEO / Nu scăpăm de vremea rea – frig, ploi şi ninsori

Vremea se mentine rece si inchisa pentru aceasta perioada, iar in unele zone inca vor mai cadea cativa fulgi de zapada....
19.03.2015 | 10:51
METEO / Nu scăpăm de vremea rea - frig, ploi şi ninsori
ADVERTISEMENT

Vremea se mentine rece si inchisa pentru aceasta perioada, iar in unele zone inca vor mai cadea cativa fulgi de zapada.

 Joi, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal in aproape toata tara, cu maxime cuprinse intre 2 si 11 grade si minime situate intre -8 si 1 grad. De asemenea, pana la ora 22.00, este in vigoare o atentionare meteo de vreme rea si ninsori. Se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in Moldova, Transilvania si Oltenia, iar in Muntenia va ploua. Va continua sa ninga si in zonele montane, unde vantul va avea unele intensificari.

ADVERTISEMENT

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros, iar vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Mercurul din termometre nu va depasi 6-7 grade, in timp ce in timpul noptii se vor inregistra circa 0 grade. Vor cadea cativa stropi de ploaie si va sufla slab pana la moderat.

Vineri, vremea se va mentine rece si inchisa in jumatate de est a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -6 si 3 grade. In Moldova, estul Munteniei si Dobrogea vor cadea ploi si lapovita, iar in regiunea Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri