METEO! Vezi cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea începe să se răcească în următoarele zile....
04.10.2014 | 17:40
METEO Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile
ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea începe să se răcească în următoarele zile.

PROGNOZA METEO. Duminica ramâne vreme racoroasa, mai ales in primele ore ale zilei, cand in regiuniel nord-vestice , mai ales, este prezenta si ceata. Iar peste zi, in jumatatea de vest a tarii soarele isi face mai greu loc printre nori, si pe alocuri ploua slab. In est insa, vor fi mai multe ore insorite si abia dupa caderea noptii apar cativa stropi de ploaie. In sudul Banatului vantul continua sa fie alert, iar maximele termice ale zilei pornesc de la 14 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si abia ating 20 de grade in cateva localitati din centrul si nord-vestul tarii.

In Capitala ultima zi a saptamanii nu aduce vreo incalzire a vremii, la amiaza nu vor fi mai mult de 17…18 grade, desi soarele este destul de prezent peste zi, iar vantul nu se inteteste.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Luni la pranz, desi va fi soare in mare parte din tara, temperaturile nu se avanta prea mult, raman sub cele normale pentru prima decada de octombrie, de la 13 grade in depresiuni si in nordul Moldovei, pana la cel mult 21 de grade, izolat, in regiunile vestice si nord-vestice. Dar dupa-amiaza norii se aduna rapid peste jumatatea sudica a tarii si catre seara, dar mai ales in noaptea urmatoare, incep si ploile. Iar vantul va fi mai alert in sudul Banatului si pe crestele montane, dar nici in restul teritoriului nu ramane prea linistit.

In Bucuresti ziua de luni incepe cu soare, dar ziua va fi racoroasa, la amiaza vor fi aproximativ 18 grade in termometre si vantul sufla si el mai sprinten. Mai mult, norii se aduna treptat tot mai multi, iar spre seara si in noaptea urmatoare sunt de asteptat reprize de ploaie.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Marti vremea se raceste in toate regiunile, dar mai simtitor in cele extracarpatice. Soarele va fi scump la vedere, norii predomina peste intreaga tara, iar ploile sunt si ele prezente, in toata Oltenia, Muntenia si Dobrogea, in cea mai mare parte a Moldovei, local in Transilvania si izzolat in rest. Vantul ramane si el destul de alert, mai ales in sud-est si in zona inalta de munte. Prin urmare, temperaturile maxime pornesc de la doar 9 grade in Moldova, si numai izolat in vest se mai ating 19 grade.

In Bucuresti vremea se raceste accentuat. Nu sunt sanse pentru vreo raza de soare, cerul ramane acoperit de nori, temporar ploua, iar vantul sufla moderat, asa ca cele 12….13 grade ale amiezii, si asa modeste, vor fi resimtite ca mai putine.

ADVERTISEMENT

PROGNOZA METEO. Miercuri soarele devine mult mai prezent si temperaturile cresc fata de ziua precedenta in jumatatea nordica a tarii, insa in sud tot rece va fi, aici norii inca nu se risipesc si pe alocuri continua sa ploua peste zi. Vantul se linisteste insa, nu mai da semne de agitatie nici pe crestele montane, iar la amiaza vor fi maxime termice de la 14 grade in regiunile sudice pana la 21 de grade, izolat, in vest.

Iar zilele urmatoare se pare ca aduc o incalzire treptata a vremii si temperaturile ajung sa fie putin mai ridicate decat normele climatologice ale perioadei, mai ales in vest, nord-vest si centru. Iar precipitatii mai apar doar izolat, spre finalul saptamanii si cel mai proobabil la muunte.

ADVERTISEMENT

sursa: romaniatv.net