Life

Metoda folosită de Mircea Bravo pentru a câștiga bani: ”Atunci vine totul natural”

Mircea Bravo a spus metoda inedită care a reușit să îi aducă 10.000 de euro în doar o lună de zile, într-un moment în care chiar nu se aștepta la așa ceva.
04.11.2022 | 21:01
Metoda folosita de Mircea Bravo pentru a castiga bani Atunci vine totul natural
Mircea Bravo a spus metoda prin care a reușit să facă bani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Bravo are 33 de ani și nu se plânge deloc. S-a dedicat internetului, iar în foarte puțin timp, a reușit să devină și faimos, lucru care i-a adus sume consistente în conturile personale.

Metoda prin care Mircea Bravo a câștigat 10.000 de euro

Despre Mircea Bravo știm că ar fi vrut să devină avocat. Tânărul a studiat Facultatea de Drept din Cluj, pe care a și finalizat-o, însă nu a mai intrat la Barou.

ADVERTISEMENT

Alegerea pe care a făcut-o însă, pare una mult mai inspirată, dacă stăm să ne uităm la veniturile sale actuale. Recent, vloggerul a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Morar, Fain & Simplu.

Mircea Bravo a vorbit despre metoda pe care a utilizat-o pentru a câștiga bani, într-un mod cât se poate de simplu și rapid. Se pare că acesta s-a bazat pe legea atracției.

ADVERTISEMENT

La final, după doar 28 de zile, tânărul s-a trezit cu nu mai puțin de 10.000 de euro în conturi.

S-a întâmplat în urmă cu ceva timp, iar acum, Mircea Bravo știe cum să folosească legea atracției de partea sa. Ce s-a schimbat între timp? Tânărul și-a schimbat modul de abordare în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

28 de zile și-a scris motivele pentru care este recunoscător, iar mai apoi, au venit și rezultatele.

”În cartea respectivă zicea foarte simplu: În momentul în care tu ești recunoscător pentru ce ai într-un anumit domeniu, primești mai mult. E atât de simplu!

ADVERTISEMENT

Și am început, în fiecare zi, timp de 28 de zile să-mi scriu zece motive pentru care sunt recunoscător. (…) În ziua 28, am ajuns și încasasem noi în firmă 10.000 de euro, care pentru noi erau enorm de mult”, a povestit tânărul.

”Secretul este să nu fii disperat”

Secretul, spune Mircea Bravo, este să nu disperi. În momentul în care o persoană simte că are nevoie de ceva, atunci, are o energie mai greoaie, iar lucrurile merg și ele într-o manieră mai dificilă.

Pe de altă parte, când o persoană este mulțumită cu ce are și se simte bine în pielea sa, atunci lucrurile bune, dar și dorințele, au șanse mari să se împlinească într-un mod cât se poate de natural.

”Secretul este să nu fii disperat să primești asta, să nu ai energia aia greoaie de: ”Îmi trebuie””, a mai povestit el.

Amintim că Mircea Bravo s-a căsătorit în această vară și se declara un om cât se poate de împlinit, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT
Tags: