Fotbal intern

Metoda inedită la care apelează U Craiova ca să aducă fanii la meciul cu Sepsi. Ce propunere au oltenii. “Vino la stadion să vezi cum arată gol”

28.04.2019 | 18:09
Metoda inedita la care apeleaza U Craiova ca sa aduca fanii la meciul cu Sepsi Ce propunere au oltenii Vino la stadion sa vezi cum arata gol
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Sepsi OSK are loc luni, 29 aprilie, de la ora 18.00, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar oltenii au apelat la o metodă inedită pentru a aduce fanii la stadion. Duelul dintre cele două formaţii are loc în a doua zi de Paşte, iar oficialii din Bănie se aşteaptă ca numărul spectatorilor să nu fie unul mare.

Metoda inedită la care apelează U Craiova ca să aducă fanii la meciul cu Sepsi

Astfel, organizatorii le-au propus fanilor lui U Craiova să meargă la stadion pentru a vedea cum arată gol. Propunerea a fost făcută pe pagina de facebook a grupării din Bănie. În schimb, dacă pe “Ion Oblemenco” se vor aduna 15.000 de fani la partida cu Sepsi OSK, atunci U Craiova o să le returneze banii pe bilete suporterilor.

ADVERTISEMENT

“Pentru a ne descreți frunțile, că tot a venit iepurașul, lansăm o campanie complementară celei “nimeni la meci”.
Ia-ți bilet la meciul cu Sepsi OSK și “vino la stadion sa vezi cum arată gol”. În cazul în care vor fi totuși mai mult de 15.000 de suporteri iar dezamăgirea te va cuprinde, Știința se obligă să-ți returneze banii pe bilet. Fie în numerar, fie vei primi un bilet pe același loc la meciul cu FC Viitorul. Dincolo de toate, băieții au nevoie de susținerea noastră mai mult ca oricând”, este mesajul postat de Universitatea Craiova pe pagina de Facebook.

Mesajul postat de U Craiova pe pagina de Facebook

U Craiova, victorie în runda a 6-a

În etapa precedentă, Universitatea Craiova a reuşit să se impună pe terenul celor de la Astra Giurgiu, scor 1-0, după golul înscris de Valentin Mihăilă în minutul 68. De partea cealaltă, Sepsi OSK a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-1, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Singurul gol al partidei a fost înscris de George Ţucudean în minutul 25.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului dintre U Craiova şi Sepsi OSK, echipa pregătită de Corneliu Papură se află pe locul 3, cu 33 de puncte, iar covăsnenii sunt pe 6, cu 20 de puncte. În cazul în care U Craiova o să fie învinsă de Sepsi OSK, atunci Viitorul ar putea urca pe locul 3.