Sport

Metoda inedită prin care Laurențiu Reghecampf se apropie de jucători. Ce a făcut tehnicianul. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf a ales o metodă inedită prin care să se apropie de jucători. Tehnicianul a devenit un „masterchef”.
24.08.2021 | 20:15
Metoda inedita prin care Laurentiu Reghecampf se apropie de jucatori Ce a facut tehnicianul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf încearcă să-și impună stilul la Universitatea Craiova, dar pe antrenorul de 45 de ani nu l-au prea ajutat rezultatele. Acesta speră ca în pauza competițională din septembrie să poată să facă mai mult pentru echipă, atunci când va merge cu elevii săi într-un cantonament la munte.

În ultima rundă, Universitatea Craiova a bifat o nouă victorie, dar nu fără emoții. Unica reușită în partida cu Gaz Metan Mediaș a purtat semnătura lui Ștefan Baiaram. Mirko Pigliacelli a apărat o lovitură de la 11 metri și a păstrat rezultatul intact.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, metodă inedită prin care vrea să se apropie de jucători. A gătit pentru fotbaliștii săi, fiind ajutat de un „masterchef”

Laurențiu Reghecampf nu este doar un tactician desăvârșit, ci și un bucătar excelent și a vrut să arate asta și jucătorilor săi de la Universitatea Craiova și a făcut un gest impresionant. Ajutat de un fost câștigător al concursului „Masterchef”, Adi Voica, „Reghe” a gătit pentru jucătorii săi.

reghecampf
Laurențiu Reghecampf și Adi Voica au colaborat în bucătăria Științei

Fotbaliștii au fost impresionați de gestul antrenorului și i-au mulțumit pentru gest. De altfel, conform informațiilor obținute de FANATIK, Laurențiu Reghecampf are o relație deosebită cu jucătorii săi, iar aceștia sunt mulțumiți de modul în care acesta pregătește meciurile.

ADVERTISEMENT

Bucătarul Craiovei este, așa cum spuneam, un fost câștigător al concursului „Masterchef” și are o poveste de viață impresionantă. Acesta a fost adus și în staff-ul echipei naționale a României.

„Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar,” spunea Laurențiu Reghecampf în urmă cu câțiva ani. „El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână,” era declarația și soției sale, Anamaria Prodan Reghecampf.

ADVERTISEMENT

„Reghe” așteaptă mult mai mult de la jucătorii săi: „E mai greu când ai nevoie de 2-3 atingeri”

Laurențiu Reghecampf și staff-ul său abia așteaptă întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naționale. Craiova va pleca într-un stagiu de pregătire la munte, iar antrenorul va primi și întăriri în cadrul lotului.

De altfel, Joseph Minala, fostul fotbalist al lui Lazio, a fost surprins de FANATIK la meciul cu Mediaș, iar antrenorul a recunoscut că acesta se antrenează cu echipa. De asemenea, Alexandru Mitriță așteaptă un răspuns de la New York.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, Reghecampf nu a fost pe deplin mulțumit de cum s-au comportat jucătorii săi în teren „Avem jucători cu viteză bună, cu tehnică bună, dar când ai nevoie de 2-3 atingeri ca să pui balonul jos e mai greu.

E mai ușor pentru echipa care joacă pe contraatac. Au avut și ei două șanse bune și ar fi putut să câștige. Am și eu niște chestii pe care le pun în practică să îmi fac jucătorii să joace bine. Le cunosc nivelul foarte bine. Majoritatea jucătorilor mei sunt tineri, trebuie să se obișnuiască și cu presiunea.

Vorbesc cu ei în fiecare zi. Sperăm să intre și jucătorii ceilalți. Koljic să fie din ce în ce mai bine, să revină și Ivan, și Papp. Poate mai aducem doi, trei jucători acolo unde este nevoie”


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,95  este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

     

ADVERTISEMENT