News

Metoda inedită prin care medicii de la Floreasca vor să-l trezească pe Mihai Constantinescu din comă

13.08.2019 | 19:04
Metoda inedita prin care medicii de la Floreasca vor sal trezeasca pe Mihai Constantinescu din coma

Medicii de la Spitalul Floreasca au găsit o metodă inedită cu care vor să-l trezească pe cântărețul Mihai Constantinescu. Informația a fost făcută publică de medicul Monica Pop, care l-a vizitat pe celebrul cântăreț care se află în comă de mai multe luni de zile.

Medicii vor să-l trezească pe Mihai Constantinescu cu propria lui muzică

Medicii vor să trateze pe Mihai Constantinescu cu…muzica lui! Dezvăluirea a fost făcută de Monica Pop, care l-a vizitat weekendul trecut pe artist. ”Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3.

Și cântecele comune și un text din partea ei și a câtorva apropiați și să i-l pună tot timpul în urechi. El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsă că lucrul ăsta îl poate ajuta. Mi s-a părut un lucru atât de frumos și de perspectivă, care îl poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula. Fără doar și poate, el are în creier și focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Medicii vor să-l trezească pe Mihai Constantinescu cu propria lui muzică
Medicii vor să-l trezească pe Mihai Constantinescu cu propria lui muzică

Mihai Constantinescu poate își revine ca Gabriel Cotabiță

Medicul a făcut o paralelă între cazul lui Mihai Constantinescu și cel al lui Gabriel Cotabiță. ”Să vă spun un lucru: m-aș bucura să aibă aceeași finalitate ca și în cazul Cotabiță. Când s-a întâmplat cu Cotabiță, i-am spus doamnei Ioana Grințescu, care este șefa ATI-ului de acolo, i-am spus că va fi bine.

Ea mi-a spus nici să nu mai spun așa ceva pentru că este foarte grav și n-avem nici o siguranță, că ei fac tot ce se poate. Uite că au făcut tot ce se poate și repede și a fost altă situație. Domnul Cotabiță este în momentul de față sănătos, trăiește și e pe picioare.

Așa și aici, eu tot am speranțe și încă o dată vă spun, este într-un real progres, fără doar și poate, față de ce am văzut acum două săptămâni. Și vorbesc ca și medic acum.

Din păcate, patologia lui Mihai Constantinescu este o patologie amplă și mai veche. Deci, dacă isotira domnului Cotabiță s-a întâmplat pe un ”pat” sănătos în antecedente, aici nu mai e așa și e mult mai greu.

Nu-l cunosc pe domnul Cotabiță deloc și nu știu ce fel de om este dar într-un interviu a spus că a avut și răutăți în viața lui și că îi pare rău. Vreau să spun că Mihai Constantinescu este cel mai bun și cel mai frumos la suflet om din lumea asta, e un om foarte drăguț care s-a purtat întotdeauna foarte frumos cu oricine”, a mai spus Monica Pop.