Life

Metoda prin care poți avea conversații secrete pe WhatsApp. Ce funcții din aplicație trebuie să folosești

Cum poți avea o comunicare ascunsă cu cineva pe WhasApp. Care sunt calitățile pe care utilizatorii trebuie să le cunoască.
29.03.2023 | 14:40
Metoda prin care poti avea conversatii secrete pe WhatsApp Ce functii din aplicatie trebuie sa folosesti
Cum poți avea o comunicare ascunsă cu cineva pe WhasApp. Care sunt calitățile pe care utilizatorii trebuie să le cunoască. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Metoda prin care poți avea conversații secrete pe una dintre cele mai utilizate aplicații gratuite de mesagerie. Ce funcții trebuie să folosești pentru a beneficia de acest proces important pe care îl știe puțină lume.

Cum poți avea o comunicare ascunsă cu cineva pe WhasApp. Care sunt calitățile pe care utilizatorii trebuie să le cunoască

Încă nu știi cum poți avea o comunicare ascunsă cu cineva pe WhatsApp? Ei bine, există anumite calități pe care utilizatorii trebuie să le cunoască atunci când folosesc aplicația care folosește conexiunea la Internet.

ADVERTISEMENT

Pentru a ascunde una dintre conversațiile avute deja trebuie să descarci și să instalezi GBWhatsApp pe iPhone sau pe Android, conform stirilekanald.ro. Conectează-te cu numărul de telefon pentru a restabili și pentru a accesa chaturile.

Al doilea pas este să selectezi conversațiile pe care vrei să le ascunzi prin atingerea meniului cu trei puncte. Mai apoi se face click pe opțiunea Ascunde/Ascunde Chat și ulterior, oamenii trebuie să seteze o parolă.

ADVERTISEMENT

Aceasta are rolul de a bloca chat-urile ascunse. E foarte important să o țineți minte pentru a debloca mai târziu conversațiile respective. Atunci când deschizi din nou GBWhatsApp trebuie să faci click pe tipul WhatsApp.

Selectează Verificați parola > Alegeți aceleași conversații > Selectați Marcați chat-ul ca vizibil sau Afișați chat-ul. În felul acesta puteți afișa conversațiile de pe WhatsApp care are numeroase funcții neștiute de utilizatori.

ADVERTISEMENT

Cum se poate reveni la chaturile șterse de pe WhatsApp

Cum se poate reveni la chaturile șterse de pe WhatsApp fără a avea o copie de rezervă? Acest lucru este posibil atunci când ați șters accidental istoricul chat-ului. Una dintre aplicațiile terțe care permit recuperarea mesajelor și atașamentelor este PhoneRescue pentru iOS.

Aceasta le permite utilizatorilor să recupereze istoricul WhatsApp șters cu/fără backup. Puteți verifica pașii detaliați din pagină – Cum să restaurați mesajele WhatsApp șterse fără copie de rezervă, pentru Android și iOS.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă nu vreți ca cineva să vadă ce discutați pe această aplicație trebuie să știți că vă puteți ascunde conversațiile. În aceeași notă, oamenii au posibilitatea să arhiveze anumite chaturi avute cu ceilalți.

ADVERTISEMENT