News
notix pixel id

Metrorex, program oficial în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie! Cum vor circula metrourile

Metrorex, program oficial în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie! Compania a anunțat cum vor circula metrourile în perioada minivacanței de 1 decembrie
27.11.2021 | 17:47
Metrorex, program oficial în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie! Cum vor circula metrourile
Metrorex a anunțat programul oficial în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie! Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Minivacanța de 1 decembrie și puntea făcută special pentru bugetari au dat peste cap și programul celor de la Metrorex.

Compania a anunţat că în intervalul 27 noiembrie – 1 decembrie, trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare.

Metrorex, program oficial pentru 27 noiembrie – 1 decembrie!

De asemenea, vor fi introduse trenuri suplimentare în eventualitatea creşterii fluxului de călători în această perioadă.

ADVERTISEMENT

„Având in vedere hotararea de guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021) trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare.

Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Metrorex a reamintit că pentru parada de 1 decembrie sunt introduse deja trenuri suplimentare având în vedere fluxul suplimentar de călători.

„Cu această ocazie, Metrorex urează tuturor românilor La mulţi ani! de Ziua Naţională, 1 Decembrie şi de Sfântul Andrei, ocrotitorul României”, a mai adăugat compania.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Metrorex a trecut de curând prin schimbări serioase la nivel de organigramă. Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat printr-o postare pe Facebook, că a fost schimbat din funcţie directorul general al companiei, Ştefan Paraschiv.

Drulă nu a ezitat o clipă și a acuzat PNL-ul că nu vrea să lupte cu mafia din subteran, pentru că, atât ei cât şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani.

ADVERTISEMENT

Ștefan Paraschiv a fost revocat din funcţia de director general al Metrorex de către Consiliul de Administraţie, în locul lui fiind desemnat Laurenţiu Gabriel Truşcă, un manager provenit din afacerile cu petrol.

De altfel, cu o mică întrerupere, de nici doi ani de zile, când a lucrat în domeniul importului şi distribuţiei de produse alimentare, Laurenţiu Gabriel Truşcă a activat întreaga carieră în acest domeniu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri