Sport

Se ştiu echipele din Final Four! Când are loc tragerea la sorţi

CSM Bucureşti s-a calificat în Final Four-ul Champions League, deşi a fost învinsă, duminică, la şapte goluri în deplasarea de la Metz.
15.04.2018 | 20:52
Se stiu echipele din Final Four Cand are loc tragerea la sorti

UPDATE, ora 19:30 / CSM Bucureşti a suferit în deplasarea de la Metz, dar în cele din urmă a reuşit să-şi păstreze avantajul de 13 goluri din meciul tur. Pe lângă CSM Bucureşti, în Final Four-ul de la Budapesta s-au mai calificat Gyor ETO (Ungaria), HC Vardar (Macedonia) şi Rostov-Don (Rusia). Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele competiţiei va vavea loc marţi.


Minutul 60: Partida se încheie cu victoria celor de la Metz, scor 27-20, dar CSM e în Final Four.


Minutul 55: ”Tigroaicele” sunt în continuare în grafic, dar prestaţia etse sub aşteptări. Metz conduce 25-17.


Minutul 50: CSM Bucureşti a mai redus din diferenţă. Acum, scorul este 22-15.


Minutul 45: Metz îşi măreşte avantajul şi conduce acum cu 21-12.


Minutul 40: Gluma se îngroaşă. Metz conduce acum cu 19-11, iar CSM Bucureşti mai are doar 5 goluri avantaj.


Minutul 35: CSM Bucureşti continuă prestaţia modestă, iar Metz s-a distanţat la 16-9.


Minutul 30: ”Tigroaicele” au făcut o primă repriză modestă, iar Metz a recuperat din diferenţa de 13 goluri din tur. Scor la pauză 14-9 pentru Metz.


Minutul 25: CSM Bucureşti nu face un meci strălucit, dar nu le lasă pe franţuzoaice să se desprindă decisiv. Metz conduce cu 10-7.


Minutul 20: ”Tigroaicele” nu au nicio problemă să menţină avantajul din tur. Scor 8-7 pentru Metz.


Minutul 15: CSM Bucureşti joacă fără presiune şi nu forţează deloc. Metz conduce cu 8-5.


Minutul 10: Meciul curge în aceeaşi direcţie, Metz aflându-se în faţă, scor 4-3.


Minutul 5: Metz conduce cu 2-1.


UPDATE, ora 16:50 / Antrenorul echipei franceze, Emmanuel Mayonnade, consideră că este foarte greu ca formaţia sa să recupereze cele 13 goluri de la Bucureşti: ”Este cea mai mare provocare din cariera mea. După meciul tur am trăit momente tensionate. Am avut multe întrebări pentru mine: am ales bine jucătoarele, tactica, am spus ce trebuia înainte de meci şi la pauză. Acum nu mai contează, vom face tot ce putem la retur”.


Metz – CSM Bucureşti LIVE STREAM Champions League. CSM Bucureşti a câştigat cu 34-21, manşa tur din sferturile de finală din Champions League, împotriva formaţiei franceze Metz şi are şanse mari să ajungă în Final Four-ul de la Budapesta în urma succesului categoric obţinut în partida disputată în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Metz – CSM Bucureşti LIVE STREAM Champions League. Trupa antrenată de Per Johansson s-a calificat pentru al treilea an consecutiv în Final Four, fiind campioană în ediţia din 2016 şi una dintre marile favorite ale sezonului. CSM Bucureşti ar putea completa cel mai echilibrat Final Four din ultimii ani după ce pretendentele restul pretentendelor la titlu au acces la turneul final. 

Metz – CSM Bucureşti LIVE STREAM Champions League. Componenţă de gală în Final 4

Metz – CSM Bucureşti LIVE STREAM Champions League. Vardar Skopje, Rostov Don şi Gyor Eto, trei dintre marile favorite la câştigarea Ligii Campionilor au obţinut calificarea în urma rezultatelor stabilite în sferturile de finală. Formaţia rusă este astfel pentru prima dată în Final Four, dar cu toate astea este o pretendentă clară la marele trofeu.

Tags: