Sport

Metz – CSM Bucureşti 28-26 în Liga Campionilor. „Tigroaicele” au pierdut penultimul meci din grupă, dar s-au calificat în sferturi!

01.03.2020 | 15:55
Metz  CSM Bucuresti 2826 in Liga Campionilor Tigroaicele au pierdut penultimul meci din grupa dar sau calificat in sferturi
ADVERTISEMENT

Meciul Metz – CSM Bucureşti are loc duminică, 1 martie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul penultimei etape a grupei principale A din Liga Campionilor la handbal feminin. “Tigroaicele” merg în fieful liderului grupei, la o zi după ce au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. VEZI AICI TOATE FAZELE MECIULUI.


Min. 60/ Rezultat final. CSM București a pierdut cu 26-28 meciul de la Metz, penultimul din cadrul grupelor principale ale EHF Champions League. În ultima etapă, vicecampioana României, deja calificată în sferturi, va întâlni Kristiansand.

ADVERTISEMENT

Min. 55/ Metz – CSM București 27 – 22

Min. 50/ Metz – CSM București 25-19

Min. 45/ Metz – CSM București 21-18

Min. 40/ Metz – CSM București 20-17

Min. 35/ Metz – CSM București 19-16

Min. 30/ Metz – CSM București 14-13

Min. 25/ Metz – CSM București 12-9

Min. 20/ Metz – CSM București 11-8

Min. 15/ Metz – CSM București 8-5

Min. 10/ Metz – CSM București 6-5

Min.5/ Metz – CSM București 2-3


Metz – CSM Bucureşti Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Metz – CSM Bucureşti se joacă duminică, 1 martie, de la ora 16:00, în Palatul Sporturilor din Metz şi este transmisă pe micile ecrane de către posturile Digi Sport, Look Plus şi Telekom Sport. Aveţi şi o altă soluţie, accesul pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.  CSM a făcut cel mai bun meci acasă cu Metz, pe care a învins-o cu 32-27.

CSM Bucureşti ocupă locul 4, ultimul care duce în sferturi, înaintea partidei de la Metz. Are acelaşi număr de puncte cu Rostov pe Don, care ocupă locul 3 şi are patru lungimi peste Kristiansand, care, pentru a mai prinde locul 4 ar trebui să câştige acum acasă cu Rostov pe Don şi să bată în ultima etapă la mai mult de două goluri pe CSM la Bucureşti, cu condiţia ca vicecampioana României să piardă în Franţa.

ADVERTISEMENT

Au obţinut deja calificarea în sferturile de finală

CSM Bucureşti a obţinut deja calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor EHF. “Tigroaicele” au profitat de faptul că Rostov-Don a învins-o pe Vipers, într-un meci jucat sâmbătă, scor 32-29.

În aceste condiţii, din Grupa 1 s-au calificat Metz, Rostov-Don, Esbjerg şi CSM Bucureşti, urmând ca ultimele meciuri din etapele a 9-a şi a 10-a să definească poziţiile în clasamentul final.

ADVERTISEMENT

CSM a pierdut la Esbjerg şi la Budapesta

Acasă franţuzoaicele au arătat că nu sunt chiar nişte extraterestre, făcând egal cu Esbjerg, locul 2, şi ea deja calificată şi cu ultima clasată, Ferencvaros. Au învins clar pe Kristiansand şi la trei goluri diferenţă pe Rostov pe Don.

CSM Bucureşti a fost în deplasare după principiul ori la bal ori la spital. A câştigat la Esbjerg şi la Kristiansand, a pierdut dramatic, 23-22, la Rostov pe Don, în schimb a suferit o corecţie teribilă la Budapesta, unde a cedat cu zece goluri în faţa lui Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

Metz e favorita caselor de pariuri

CSM se bazează enorm pe aportul Cristinei Neagu, sprijinită de Andreea Lekic şi pivotul Cvijic, pentru că deşi a revenit după accidentare Carmen Martin încă nu e la parametrii obiţnuiţi pe extrema dreaptă şi practic bucureştencele au mari probleme pe acest post pe ambele părţi.

Pentru bookmakeri Metz este favorită, cotă 1,53, în timp ce vicecampioana României a primit 3,15. Ultimul meci jucat la Metz a fost câştigat sezonul trecut de gazde, dar pe atunci CSM era lipsită de aportul vedetei Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT