Sport

CSM București, înfrângere la Metz! ”Tigroicele” încheie grupa pe locul 3

13.02.2021 | 18:43
CSM Bucuresti infrangere la Metz Tigroicele incheie grupa pe locul 3
ADVERTISEMENT

CSM București a pierdut meciul din eplasare cu Metz, scor 22-25, ultimul din faza grupelor Ligii Campionilor și încheie campania pe locul 3. În aceste condiții, ”tigroiacele” vor juca în play-off cu rivalele de la SCM Râmnicu Vâlcea.


Metz – CSM București 25-22 – VEZI VIDEO

lca

Min. 60 – Bucureștencele au cedat în partida de la Metz, scor 22-25.

Min. 50 – CSM se îndreaptă spre un eșec, franțuzoaicele conduc cu 10 minute înainte de final cu 24-19.

ADVERTISEMENT

Min. 40 – ”Tigroaicele nu își revin nici în repriza secundp și scorul este acum 21-15 pentru Metz.

Min. 30 – Elevele lui Adi Vasile au avut un final de repriză modest și sunt conduse la pauză cu patru goluri, scor 12-16.

ADVERTISEMENT

Min.20 – CSM continuă jocul bun și își păstrează avansul de un gol: scor 10-9.

Min. 10 – Meciul a început sub semnul echilibrului, ”tigroaicele” conducând cu 5-4.

Min. 1 – A început meciul.


Situația echipei bucureștene, care abia etapa trecută, când a reușit să bată acasă pe Esbjerg după patru meciuri fără victorie, a ieșit din criză, a fost enorm îmbunătățită de decizia EHF de a acorda victorii la masa verde în cazul partidelor amânate pe motive de Covid-19 echipelor care nu au avut jucătoare infectate.

Astfel CSM s-a trezit cu nu mai puțin de patru puncte în plus față de zestrea pe care o avea și astfel a sărit pe locul 3. Unde ar avea șanse mari să rămână și dacă va pierde la Metz, cu o singură condiție. Ca Ferencvaros, locul 4, 16 puncte, să nu câștige pe terenul liderului Rostov pe Don, 19 puncte. CSM a primit la masa verde punctele din meciurile cu codașa Bietigheim dar și cu liderul Rostov pe Don.

ADVERTISEMENT

Metz – CSM București Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Metz – CSM București se joacă sâmbătă, 13 februarie, în ultima etapă a grupei principale A din Liga Campionilor în Palatul Sporturilor din localitea situată în regiunea Alsacia-Lorena și este televizat în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. Aveți și varianta de a urmări confruntarea în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Pentru fetele pregătite de selecționerul României, Adi Vasile, e foarte important să rămână pe locul 3 în perspectiva meciurilor de baraj care vor urma. Pentru că situația provocată de pandemie a bulversat peste măsură programul competițional din grupele principale și s-a ajuns la cazul echipei norvegiene Kristiansand, care a avut cinci partide mai puțin jucate, fiind imposibil ca să mai existe timpul efectiv pentru recuperea lor.

ADVERTISEMENT

CSM vrea să termine grupa pe locul 3

Dacă bucureștencele vor termina pe locul 3 au șanse foarte mari ca adversara din baraj să fie nimeni alta decât ocupanta locului 6 din grupa principală B, adică tocmai marea rivală din campionat, SCM Râmnicu Vâlcea! Campioana României din ultimii doi ani joacă duminică acasă un meci teribil de greu cu Brest Bretagne, locul 3 din grupă. Problema e că Vâlcea are 8 puncte și în spate e Borussia Dortmund, 7 puncte, care joacă și ea acasă cu Odense.

CSM București are ca obiectiv european participarea la Final Four, acolo unde nu a mai ajuns sezonul trecut. Va fi greu de îndeplinit, pentru că în următorul tur eliminatoriu, în sferturi de finală, dacă vor ajunge acolo, lupta va fi mult mai dură, împotriva unei echipe de top.

Crina Pintea a semnat cu Gyor

Ori la echipa Primăriei starea de spirit a jucătoarelor nu e tocmai cea mai propice, pentru că nu s-au rezolvat restanțele salariale și viitorul este destul de incert. Nu întâmplător una dintre jucătoarele cheie, pivotul Crina Pintea, nu va mai evolua din vară la CSM, reîntorcându-se la multipla campioană a Europei, Gyor.

CSM a învins destul de clar formația franceză în tur, la București, dar la Metz va fi cu totul altfel. De altfel și bookmakerii consideră la fel, acordând clar prima șansă localnicelor, cotă 1,50 în timp ce tigroaicele au 3,45.

ADVERTISEMENT