Fotbal intern

Meza Colli a debutat la Universitatea Craiova în meciul cu FCSB: “L-am aşteptat două luni”

22.10.2018 | 12:11
Meza Colli a debutat la Universitatea Craiova in meciul cu FCSB Lam asteptat doua luni

Meza Colli, jucătorul adus în această vară de Universitatea Craiova, a debutat în partida câştigată de olteni în faţa celor de la FCSB, cu scorul de 2-1, pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Meza Colli a fost introdus în teren de către Devis Mangia în minutul 65 în locul lui Cristi Bărbuţ, iar şapte minute mai târziu a oferit pasă de gol pentru Matteo Fedele la 2-1.

“Îl ştiu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriţă de piciorul stâng. Vă daţi seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Şi, pe acest vulcan de stadion, vă daţi seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, era caracterizarea făcută de Andrei Cristea, jucătorul celor de la FC Poli Iaşi, lui Meza Colli, atunci când s-a făcut mutarea.

Meza Colli a debutat la Universitatea Craiova în meciul cu FCSB

Devis Mangia a vorbit după victoria cu FCSB despre debutul lui Meza Colli, jucător adus în vară dar acare a evoluat abia cum într-un meci oficial din cauza unor probleme medicale: ”E un jucator bun, ne va ajuta foarte mult, l-am asteptat 2 luni”, a declarat Devis Mangia, după ce Meza Colli a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Craiovei în meciul cu FCSB.

Meza Colli, prezentat oficial la Craiova, alături de Fedele în cadrul unei conferinţe de presă. Cei doi jucători îşi arată tricourile cu numerele la prezentare
Meza Colli, prezentat oficial la Craiova, alături de Fedele

Cine este Meza Colli

César Meza Colli s-a născut pe 5 octombrie 1991, la Asuncion, în Paragua, având şi cetăţenia italiană. Este un mijlocaş cu o înălţime de 1,72 m, care a început fotbalul la Atromitos U 19. A mai jucat de-a lungul carierei la Ethnikos Piraeus, PAS Giannia, Cesena, Alaves, Pavia, Inter Baku, FK Zira, FK Keshla, acolo unde ajucat până în vara acestui an, apoi a devenit liber de contract. A debutat cu pasă de gol la Craiova, în ziua în care Ilie Balaci a murit.