Sport

Meza Colli, transferul pregătit de Craiova:”Un jucător extraordinar. E Mitriţă de picior stâng”

24.07.2018 | 00:50
Meza Colli, transferul pregătit de Craiova:
Meza Colli, jucătorul dorit de CS U Craiova

Meza Colli, 25 de ani, se pare că este foarte aproape de un transfer la Universitatea Craiova. Fotbalistul din Paraguay este un decar scund, extrem de rapid, cu formaţii din campionatul Spaniei şi al Italiei în CV. Sud-americanul a fost adversarul lui Andrei Cristea în Azerbaijan, ţară în care evoluează Colli în prezent.

“Îl ştiu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriţă de piciorul stâng. Vă daţi seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Şi, pe acest vulcan de stadion, vă daţi seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”, l-a caracterizat Andrei Cristea pe Colli după meciul din Bănie.

Meza Colli, transfer de titlu pentru Universitatea Craiova

Fotbalistul sud-american va putea utilizat de formaţia din Bănie doar pe plan intern, deoarece a evoluat alături de Keşla în primul tur preliminar din Europa League. Decarul a marcat două goluri şi a dat o pasă decisive în cele două jocuri cu maltezii de la Balzan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE