News

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară face progrese. A deschis ochii, respiră singură și răspunde la stimuli

31.05.2020 | 12:18
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara face progrese A deschis ochii respira singura si raspunde la stimuli
ADVERTISEMENT

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară își revine, treptat, după accident. A deschis ochii, răpunde la stimuli și poate respira singură, dar, cu toate acestea, starea ei este în continuare gravă. Medicii spun că nu își va reveni complet niciodată, din cauza leziunilor suferite.

Starea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se îmbunătățește. Ce spun medicii

Din pricina leziunilor grave pe care le-a suferit artista, inițial medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Acum, însă, pentru că Maria a făcut mici progrese, acum au o urmă de speranță.

ADVERTISEMENT

Maria Macsim Nicoară respiră singură, deschide ochii și răspunde la stimuli, dar asta nu înseamnă că este în afara oricărui pericol. Starea ei este în continuare gravă, iar medicii rămân rezervați pentru că, în urma leziunilor suferite, nu există recuperare totală.

Toată lumea așteaptă ca Maria să își reină, mai ales anchetatorii care vor să facă lumină în acest caz și singura care îi poate ajuta este artista. Dar, oare, își va aminti ce s-a întâmplat? Conform cadrelor medicale, este greu să se recupereze complet.

ADVERTISEMENT

Perioadă de recuperare îndelungată

Totuși, în speranța că își va revenim mezzosoprana va avea nevoie de o perioadă foarte lungă de recuperare și nici în ceste condiții nu se știe dacă va mai fi ca înainte de accident.

Totul s-a întâmplat pe 9 mai, când, în jurul orei 23:00, când soțul artistei, pianistul Codrin Nicoară, o găsește pe Maria căzută la capătul scărilor interioare din vila în care locuiau împreună.

ADVERTISEMENT

Mezzosoprana este găsită în stare de semiconștiență, dar nu sună la 112 ca să solicite ajutor, ci o ridică și o duce într-o cameră și o  lasă pe pat.

Nicoară a declarat în fața anchetatorilor că soția sa a căzut pe scări, după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit și urme de vomă, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

ADVERTISEMENT