Life

”Mi-am luat două picioare-n fund”. Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu a fost dat afară dintr-un restaurant

Cătălin Scărlătescu a fost afară în șuturi dintr-un restaurant. Juratul de la MasterChef România spune că și-a învățat lecția.
08.07.2024 | 18:52
Miam luat doua picioaren fund Motivul pentru care Catalin Scarlatescu a fost dat afara dintrun restaurant
Cătălin Scărlătescu a fost afară în șuturi dintr-un restaurant. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai faimoși chefi din România. Din păcate, se pare că faima nu l-a ajutat să scape de momentele mai puțin plăcute. Recent, juratul de la MasterChef România a recunoscut cum a fost dat afară, în șuturi, dintr-un restaurant faimos.

Cătălin Scărlătescu, dat afară în șuturi dintr-un restaurant

Cătălin Scărlătescu este pasionat de bucătărie, iar primii săi pași către lumea gastronomică nu au fost deloc ușori. Acum, privind retrospectiv, fiecare sacrificiu a meritat din plin, căci cheful a ajuns acolo unde și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu are multe amintiri legate de debutul său în bucătărie. Unele dintre ele sunt amuzante, altele, la vremea lor, au fost adevărate lecții pentru juratul MasterChef România.

Recent, celebrul jurat a povestit pentru paginademedia.ro care a fost una dintre cele mai grele încercări pentru el. Cătălin Scărlătescu și-a amintit faptul că, la un moment dat, a fost dat afară, la propriu, dintr-un restaurant.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmpla în Germania, pe vremea când acesta lucra într-un restaurant. Cătălin Scărlătescu a greșit rețeta sosului bechamel, moment în care șeful său l-au scos în șuturi din restaurant.

”Îmi aduc aminte, eram în Germania şi spălam vase şi făceam salate. La un moment dat, au lipsit doi bucătari. A venit şeful şi a zis: ‘vreau şi eu să-mi faceţi un sos bechamel’. Zic: ‘eu, eu!’ Şi am făcut o prostie, am făcut eu un c***t. Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n fund… m-a dat afară din restaurant.”, a povestit Cătălin Scărlătescu, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Chef Scărlătescu și-a învățat lecția, iar acum este printre cei mai buni din domeniu

Dat afară din restaurant, Cătălin Scărlătescu a mers pe jos kilometri întregi și s-a oprit în fața unei librării. Acolo a zărit o carte de gătit și, după ce a răsfoit-o și a văzut care este rețeta sosului bechamel, și-a dat seama că șeful lui a avut dreptate.

Cătălin Scărlătescu și-a învățat lecția, iar acel episod din Germania l-a ambiționat să devină cel mai bun. În prezent, acesta este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar fiecare farfurie care iese din mâinile lui este o operă de artă.

ADVERTISEMENT

În curând, fanii îl vor putea vedea pe chef Cătălin Scărlătescu în ipostaza de jurat la MasterChef România. Vechea formulă s-a reunit la PRO TV, iar emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol.

Cu toții au mari emoții, în special cei trei jurați, care s-au întors la emisiunea care i-a consacrat. Publicul are mari așteptări de la noul sezon MasterChef, iar audiențele vor vorbi de la sine.

ADVERTISEMENT