Reghe primeşte întăriri din iarnă: “VREAU la Steaua”

Vasile Pârvan   
în Stiri sportive
12/11/2013, 18:38
Reghe primeşte întăriri din iarnă: “VREAU la Steaua”

Eric de Oliveira, mijlocaşul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a afirmat că şi-ar dori să joace la Steaua dacă se va pune problema unui transfer.

“Am discutat cu Steaua în vară, dar nu s-a realizat transferul din cauza unor motive financiare. Nu s-au înţeles cluburile. Îmi doream să ajung la Steaua, este o echipă mare şi orice jucător ar vrea să joace la o echipă care a bătut Chelsea. Dacă Steaua se înţelege cu Pandurii şi cu mine, atunci eu mi-aş dori să ajung la Steaua”, a spus Eric la Digi Sport.

Mijlocaşul brazilian a mai spus că speră ca pînă în decembrie să îşi ia cetăţenia română şi că speră să fie luat în calcul şi de Victor Piţurcă la naţională: “Am fost azi la notar să îmi rezolv toate actele privind cetăţenia română. Eu sper ca pînă la sfîrşitul lui decembrie să îmi rezolv problema cu cetăţenia. Eu cred că România se va califica mai departe. Ar fi de nepreţuit dacă aş juca cu naţionala României contra Braziliei la Campionatul Mondial. Maxim, Marica şi Cociş sînt fotbalişti de valoare care ar putea fi decisivi în meciul cu Grecia”, a mai adăugat Eric.

Închide ×