ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Mi-a fost frică de oboseala elevilor mei, dar a ieşit perfect”

Antrenorul oaspeţilor, Daniel Isăilă, a fost mulţumit la finalul jocului cu Rapid, deşi a recunsocut că s-a temut de acest meci, mai ales că în urmă cu trei zile disputase în Franţa o...
Autor: Daniel Vlad | 24.08.2014 | 21:14

Antrenorul oaspeţilor, Daniel Isăilă, a fost mulţumit la finalul jocului cu Rapid, deşi a recunsocut că s-a temut de acest meci, mai ales că în urmă cu trei zile disputase în Franţa o partidă grea cu Lyon.

ADVERTISEMENT

“Mă aşteptam să avem un meci dificil şi, vă spun sincer, că m-am temut de acest joc, mai ales că noi am avut o partidă grea în Franţa şi îmi era frică de oboseala elevilor mei. După părerea mea  cred că pînă la urmă ne-am descurcat onorabil, cu toate că spre finalul meciului parcă jucătorii mei începuseră să alerge mai puţin faţă de adversari. Nu m-a mirat înfrîngerea Stelei, deoarece şi noi am comis un pas greşit la Botoşani atunci cînd toată lumea ne dădea favoriţi”, a spus Isăilă la Dolcesport.

La rîndul lui, portarul Astrei, Silviu Lung Jr., a declarat: “Am resimţit oboseala, s-a văzut în repriza secundă. Dar consider că am controlat partida. Nu m-a surprins prea mult nici înfrîngerea Stelei cu Ceahlăul, este greu să te concentrezi după ce evoluezi în cupele europene. Cred că Lyon va veni mult mai motivată la Giurgiu, după ce au pierdut şi cu noi, şi în ultima etapă din campionat”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!