Stiri sportive

Cum “A MINŢIT” Silviu Lung familia bărbatului OMORÎT!

La aproximativ 5 luni de cînd a provocat un teribil accident pe drumul dintre Calafat şi Craiova, în urma căruia a murit un om, Silviu Lung este acuzat de soţia victimei, Rodica Niţu, că a...
06.05.2014 | 00:06
Cum A MINTIT Silviu Lung familia barbatului OMORIT

La aproximativ 5 luni de cînd a provocat un teribil accident pe drumul dintre Calafat şi Craiova, în urma căruia a murit un om, Silviu Lung este acuzat de soţia victimei, Rodica Niţu, că a uitat efectiv de familia sa. Cu lacrimi în ochi şi glasul gîtuit de plîns, văduva a acceptat să vorbească cu FANATIK.RO despre situaţia disperată în care a ajuns.ÎI mulţumesc din suflet lui Dumnezeu că mi-a salvat fata şi băiatul din accidentul acela blestemat în care Silviu Lung mi-a omorît bărbatul. Noroc şi că băiatul mai mic rămăsese cu mine acasă… Am fost distrusă şi sînt în continuare marcată de nenorocirea aia. Nemernicul ăsta, (n.a. – Silviu Lung) că nu pot să îi spun altfel, m-a nenorocit pe viaţă, iar de promisiunile pe care mi le-a făcut, a uitat”, şi-a început jelania Rodica Niţu.

“Umblă prin Craiova să scape de puşcărie”

Rodica Niţu ne-a dezvăluit că o deranjează mai mult faptul că fostul mare internaţional nu şi-a mai onorat promisiunile faţă de familia sa decît că nu a intrat pînă acum în puşcărie. “Într-o ţară normală, acest criminal trebuie să ajungă direct la închisoare. Însă el are un nume şi deja am auzit că umblă prin Craiova să tragă sforile ca să scape de puşcărie, iar de promisiunile care mi le-a făcut a uitat. După ce a achitat cheltuielile de spitalizare şi nişte bani pe la înmormîntare, nu a mai dat ulterior nici un semn de viaţă. Soţia lui şi el însuşi ne-au transmis că o să ne ajute aproape lunar, că o să aibă grijă de cei trei copii ai mei, că nu o să le lipsească nimic, dar văd că m-au minţit cu neruşinare. Cei trei copii ai mei au rămas fără tată şi vă rog să mă credeţi că îmi este tare greu să mă descurc singură financiar. Nici măcar nu ştiu cîţi bani a achitat Silviu Lung în urma cheltuielilor de spitalizare ale fetei mele, deoarece nu mi-a arătat nici o chitanţă. Am văzut că se plimbă prin străinătate fără nici o grijă şi îmi este teamă că omul asta va scăpa cu basma curată”, acuză văduva.

“Voi ajunge în proces cu Silviu Lung!

Rodica Niţu spune că în aceste zile va obţine şi ultimele documente pentru dosarul în care Silviu Lung va fi trimis în judecată pentru ucidere din culpă: “Mă voi duce fără nici o reţinere la proces contra lui Silviu Lung după ce el nu şi-a onorat promisiunile. Aştept să iasă zilele de spitalizare ale fetei mele, perioadă în care a suferit şi o intervenţie chirurgicală, iar apoi le voi atasa la dosarul din instanţă. Fata mea a stat în spital peste de o lună de zile, nici măcar nu mai ştiu exact cît. Cinci, şase săptămâni am umblat doar prin spitale, iar Lung a uitat de copiii mei”.

P: Pariaza LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!

Tags: