Carousel hot news

“Voi accepta să lucrez la FRF” Ce funcţie va ocupa!

 UPDATE. 23.07.2014...
23.07.2014 | 12:41

 UPDATE. 23.07.2014

12.29 Dumitru Dumitriu a declarat pentru FANATIK.ro că a acceptat propunearea lui Zoltan Kovaci de a lucra la FRF. “Nu ştiu din ce motiv Şichitiu s-a apucat să vorbească despre Victoraş Iacob. Pe mine nu m-a deranjat sub nicio formă că acest băiat, pe care eu l-am avut jucător la Rocar, a fost în comisia respectivă. El a fost acolo, nu să mă întrebe pe mine ceva, doar ca  să facă act de prezenţă datorită funcţiei sale de conducător al unui departament de la FRF. Pot să vă spun că am acceptat propunerea lui Zoltan, iar în cel mai scurt timp mă voi ocupa de implementarea programelor în teritoriu ale Federaţiei”, a spus Dumitriu pentru Fanatik.

UPDTE 12 : 15

Aurel Ţicleanu, directorul departamentului de scouting din FRF a negat pentru FANATIK.RO afirmaţiile lui Grigore Sichitiu. ” Nu e nimic adevărat din ce a afirmat Grigore Sichitiu. Omul are şi el frustările sale, după ce probabil i se promisese ceva prin FRF, dar nici pe departe nu este adevărat informaţiile date de el. În primul rînd nici nu s-a pus problema ca Ţiţi să mai fie evaluat, iar Victoraş Iacob nu a făcut parte din nicio comisie de evaluare. În momentul în care Zoltan Kovaci l-a văzut pe Ţiţi, atunci i-a propus pe loc să vină să lucreze pentru FRF în teritoriu. Doreşte ca Ţiţi Dumitriu să ne ajute să ne implementăm programele în teritoriu. Lîngă Zoltan era şi Anghel Iordănescu. Acum a rămas ca Ţiţi să ne dea un răspuns, dar în mare parte cred că el a acceptat propunerea noastră”, ne-a dezvăluit Ţicleanu.

ticleanu

Grigore Sichitiu, fost director general la Rapid, nu este de acord cu criteriul prin care a fost ales selecţionerul naţionalei U-21 de fotbal a României.

“Dacă erau acolo Emeric Ienei, Victor Piţurcă, Mircea Lucescu, nume importante, dacă erau antrenori care au trecut prin această lume, nu aveam ce să comentez. Adică pe Tiţi Dumitriu, care a avut atîtea trofee, să îl pui să fie testat de Victoraş Iacob? Mi se pare penibil. Este bine însă că s-au ales antrenori tineri. Nu au ce antrena tehnicieni de 60 de ani la tineret. Ei să rămînă la partea de consultare, orientare, dar acum e rîndul celor tineri, dacă nu antrenează acum, atunci cînd?”, a spus Sichitiu la Radio Sport Total FM.

universitatea-craiova-sichitiu-indica-un-alt-abuz-al-frf-100330-1

Totuşi, Sichitiu are cuvinte de laudă la adresa actualului preşedinte al FRF. “Răzvan Burleanu trebuia să vină cu alte idei şi, pentru asta, este de felicitat. El a încercat să arate că fotbalul nu depinde de un singur om, Mircea Sandu. A început să scoată în faţă comisii. Este un semnal că nu se mai merge pe relaţii personale, ceea ce este excelent”, a spus fostul oficial al Rapidului.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri