Fanatik Show

“Mi-am stricat DEFINITIV prietenia cu Piţurcă”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SHOW că între el şi Victor Piţurcă nu mai există cale de împăcare. Fostul preşedinte al LPF a precizat că s-a certat rău cu fostul selecţioner...
19.11.2014 | 17:53
Miam stricat DEFINITIV prietenia cu Piturca

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SHOW că între el şi Victor Piţurcă nu mai există cale de împăcare. Fostul preşedinte al LPF a precizat că s-a certat rău cu fostul selecţioner după partida Turcia – România 0-1.

Mi-am stricat o prietenie de ani de zile pentru un jucător. Dacă Sănmărtean era convocat, noi eram la Campionatul Mondial în Grecia. Mi-am stricat definitiv prietenia cu Piţurcă. M-am certat cu Piţurcă în Turcia pentru Sănmărtean. Piţurcă e un tip ranchiunos, închis. Am terminat orice fel de relaţie cu el. Ne-am ceratat grav cînd a bătut în Turcia. I-am spus că face o mare nedreptate cu Sănmărtean. Valoarea echipei naţionale a crescut cu cel puţin 10 la sută. Sănmărtean e încă verde, e neconsumat. Soţia lui Lucian are cel puţin 50 la sută din ascensiunea lui. Soţia l-a ajutat, i-a dat medicamente, l-a susţinut. Mi-a dat un SMS şi mi-a mulţumit că am fost singurul care a vorbit frumos de el. Piţurcă nu e antrenor rău, dar ca om e imposibil de suportat. Piţurcă a avut susţinători grei. Primul am fost eu, apoi Giovani Becali, Viorel Păunescu, Mircea Sandu, Gigi Becali, Kassai. A avut susţinere pînă şi de la Băsescu. Piţurcă a avut probleme cu comunicarea. Cînd apărea în faţa presei făcea temperatură. Tuturor le era frică de Piţurcă. Era spontan în jigniri. Piţurcă e opera mea. Eu l-am dus la Scorniceşti şi acolo a fost arestat, după ce a jucat barbut. Eu l-am scos din închisoare. Aveam 30 de ani atunci şi o altă minte. M-am dus la închisoare şi le-am zis că partidul a ordonat să fie scos şi i-au dat drumul. Nu mi-a mulţumit până în ziua de astăzi. Nu are educaţie, a spus Dragomir la FANATIK SHOW, la Look TV.

Fostul şef al LPF susţine că oamenii care i-au făcut rău au avut mult de suferit. “Acum dacă spui ceva te duci la puşcărie în proporţie de 30 la sută. Nu există om care mi-a făcut mie rău şi să nu dea de necaz. Ori sînt în puşcărie, ori bolnavi. Nu mi-a căzut bine că Ponta, Dragnea şi Bănicioiu s-au implicat în schimbarea mea. Bine, împreună cu cei din Federaţie şi cu Gheorghe Ştefan. Dar în tot există o justiţie divină. Şi Sandu a contribuit la debarcarea mea din fruntea Ligii”, a spus Dragomir la FANATIK SHOW, la Look TV.