Premier League

Mia Khalifa, postarea zilei în Premier League: “Te-ai tăvălit mai mult decât mine în 2014” Video

12.01.2019 | 17:30
Mia Khalifa, postarea zilei în Premier League

Mia Khalifa a reuşit postarea zilei în Premier League şi l-a ironizat pe Matteo Guendouzi la finalul meciului West Ham United – Arsenal 1-0. Fosta actriţă de filme pentru adulţi a asistat la meciul jucat în etapa a 22-a din prima ligă a Angliei şi a întors toate privirile, însă un mesaj postat de ea pe contul personal de Twitter a devenit viral.

“Fătălăule. Te-ai tăvălit în acest meci mai mult decât mine în 2014”, a fost mesajul postat de Mia Khalifa pe contul personal de Twitter. Postarea a devenit rapid virală şi a primit peste 20.000 de like-uri, în special de la fanii lui West Ham United. Recent, vedeta a anunţat că este fan al formaţiei din capitala Angliei. În 2017, Mia Khalifa şi-a anunţat retragerea din industria filmelor pentru adulţi.

Mia Khalifa, postarea zilei în Premier League. A venit la meciul cu Arsenal

Mia Khalifa a avut postarea zilei în Premier League, iar vedeta libaneză a fost în tribunele stadionului “Olimpic” la meciul West Ham United – Arsenal. Fosta actriţă de filme pentru adulţi a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram, dar şi câteva clipuri video. La finalul partidei de sâmbătă, Mia Whalifa a avut un mesaj şi pentru fanii “ciocănarilor”: “West Ham United, mi-ai furat inima”.

West Ham United a învins-o pe Arsenal, scor 1-0, graţie golului marcat de Declan Rice în minutul 48 al meciului. Samir Nasri, revenit în Premier League, după mai bine de 500 de zile a fost autorul pasei decisive. Fostul internaţional francez s-a transferat la West Ham United în această iarnă şi a jucat al doilea meci pentru “ciocănari”. Matteo Guendouzi, jucătorul ironizat de Mia Khalifa, a fost cumpărat în vara anului trecut de Arsenal de la Lorient în schimbul a opt milioane de euro.